Stine Koppernæs

Yoga og helse drives av Stine Koppernæs og jeg tilbyr både yoga, meditasjon og behandlinger:
  • Ashtanga Yoga i Ålesund.
  • Yin Yoga i Ålesund.
  • Yoga for holdningsmuskulatur
  • Private timer i Ashtanga Yoga og roligere terapeutisk Yoga.
  • Helgekurs i yoga og meditasjon.
  • Soneterapi og øreakupunktur – behandlingene kan kombineres med yoga tilrettelagt til deg.
  • Yoga og meditasjon for bedrifter.
  • ThetaHealing – en teknikk for å forandre mentale og følelsesmessige blokkeringer.

Yoga, meditasjon og soneterapi vil gi deg en sunnere, sterkere og smidigere kropp og samtidig gi deg mer ro og balanse inni deg.

For mer informasjon, bestilling av time eller spørsmål kontakt Stine:
stinekoppernaes@gmail.com.
Jeg kan hjelpe deg til å finne hvilke timer som passer for dine ønsker og behov.

Utenom den ukentlige timeplanen og kurs holder jeg helgekurs i yoga og meditasjon. Du kan gjerne kontakte meg om du ønsker helgekurs – også om du bor utenfor Ålesund.

Om Stine Koppernæs

Jeg har en 5-årig utdannelse fra Norsk Akademi for Naturmedisin i soneterapi, øreakupunktur, ernæring og homeopati.

Jeg startet med yoga i 2001 og begynte å undervise i yoga og meditasjon i 2006.

I yoga og meditasjon finner jeg ro, det lærer meg å snu sansene innover. Det meditative tar jeg også med meg inn i min fysiske yogapraksis og jeg ønsker spesielt å formidle dette aspektet til både deg som kun vil gjøre fysisk yoga og til deg som vil lære meditasjon. jeg er også opptatt av anatomien i yogaen, at du som deltar på timene får det optimale ut av øvelsene og at yogaen kan gi deg det du trenger for mer styrke og stabilitet i livet ditt.

Ashtanga Yoga begynte jeg med i 2001 da jeg havnet tilfeldig opp på en yogatime i dette, jeg ble fort glad i yoga og har fortsatt siden. Siden den gang har jeg fordypet meg i både yoga og meditasjon. Yoga er en livsstil for meg og jeg er uendelig takknemlig for å ha lært dette og for å kunne lære det videre til deg.

Jeg har siden jeg startet med yoga vært glad i Ashtanga Yoga da den både gir styrke og smidighet, kombinert med pust og fokuspunkter gjør dette yogaen til en meditasjon i bevegelse. Yin yoga og meditasjon gir mulighet til å frigjøre dyperesittende spenninger og finne roen gjennom dette gjør det enklere å bevare denne indre stillheten i hverdagen.

I 2006 lærte jeg meditasjonsteknikkene jeg praktiserer – ascension – det å meditere gir indre ro, bedret fokus, et objektivt forhold til tanker og mer tilstedeværelse.
Jeg har deltatt på et 6 måneders fordypningskurs i Canada, i tillegg til mange ukeslange fordypningsretreater. På disse retreatene brukes hele dagene til meditasjon og yoga, helt siden jeg lærte denne meditasjonsformen har jeg hatt en daglig meditasjonspraksis.

Opp gjennom årene har jeg fortsatt å lære yoga og meditasjon hos dyktige lærere i inn- og utland og gjennom en daglig egenpraksis.
Jeg har til sammen en 500 timers lærerutdannelse i yoga med de fantastiske lærerne Basia Lipska Larsen og Alexander Medin. Jeg har fordypet meg i Yin Yoga med forskjellige lærere, og har en 200 timers lærerutdannelse fra yinyogainstituttet i Oslo. Anbefaler Anita Abrahamsen på det varmeste.

Jeg har lært terapeutiske øvelser for holdning og styrke av indre muskulatur og disse øvelsene integrerer jeg i min undervisning av yoga. Gabor Dalnoki er min mentor i å lære om anatomi, balanse og holdningsmuskulatur.

Jeg er opptatt av det anatomiske aspektet av yoga og har en 100 timers videreutdannelse i anatomi med Leslie Kaminoff som er forfatteren av “Yoga Anatomy”.

Kjærligheten vi kan få kontakt med gjennom yoga og meditasjon, kan bidra til at livet som helhet inneholder mer medfølelse, og på den måten kan vi etter hvert gi slipp på de negative mentale tendensene av selvkritikk og mindreverd. Yoga og meditasjon kan – i tillegg til alle de fysiske fordelene – gi mer psykisk styrke, tilstedeværelse, aksept og medfølelse.

For å melde deg på kurs eller bestille en time hos meg i soneterapi, øreakupunktur eller yoga, kan du skrive til stinekoppernaes@gmail.com.

Følg meg gjerne på facebook: http://www.facebook.com/Yogaoghelse

Leave a Reply