Stine Koppernæs

Yoga og helse drives av Stine Koppernæs og jeg tilbyr både yoga, meditasjon og behandlinger:
  • Ashtanga Yoga i Ålesund.
  • Yin Yoga i Ålesund.
  • Private timer i Ashtanga Yoga og roligere terapeutisk Yoga.
  • Helgekurs i yoga og meditasjon.
  • Soneterapi og øreakupunktur på Ålesundsklinikken og Haram Helse – dette kan du også kombinere med yoga.
  • Yoga og meditasjon for bedrifter
  • ThetaHealing – en teknikk for å forandre mentale og følelsesmessige blokkeringer.

Yoga, meditasjon og soneterapi vil gi deg en sunnere, sterkere og smidigere kropp og samtidig gi deg mer ro og balanse inni deg.

For mer informasjon, bestilling av time eller spørsmål kontakt Stine:
90265173 eller stinekoppernaes@gmail.com.
Jeg kan hjelpe deg til å finne hvilke timer som passer for dine ønsker og behov.

Jeg holder jevnlige kurs i yoga og meditasjon. Du kan gjerne kontakte meg om du ønsker helgekurs – også om du bor utenfor Ålesund.

For å motta nyheter om kurs og tips om yoga og helse, så kan du melde deg på oppdateringer fra denne siden ved å trykke “follow” og skrive inn din e-post.

Om Stine Koppernæs

Jeg har en 5-årig utdannelse fra Norsk Akademi for Naturmedisin i soneterapi, øreakupunktur, ernæring og homeopati.

Jeg startet med yoga i 2001 og begynte å undervise i yoga og meditasjon i 2006.

I yoga og meditasjon finner jeg ro, det lærer meg å snu sansene innover. Det meditative tar jeg også med meg inn i min fysiske yogapraksis og jeg ønsker spesielt å formidle dette aspektet til både deg som kun vil gjøre fysisk yoga og til deg som vil lære meditasjon. jeg er også opptatt av anatomien i yogaen, at du som deltar på timene får det optimale ut av øvelsene og at yogaen kan gi deg det du trenger for mer styrke og stabilitet i livet ditt.

Ashtanga Yoga begynte jeg med i 2001 da jeg havnet tilfeldig opp på en yogatime i dette, jeg ble fort glad i yoga og har fortsatt siden. Siden den gang har jeg fordypet meg i både yoga og meditasjon. Yoga er en livsstil for meg og jeg er uendelig takknemlig for å ha lært dette og for å kunne lære det videre til deg.

Jeg er veldig glad i Ashtanga Yoga da den både gir styrke og smidighet, kombinert med pust og fokuspunkter gjør dette yogaen til en meditasjon i bevegelse. Senere fordypet jeg meg i den roligere yogaformen Yin Yoga og gjennom dette fant jeg mer ro og tålmodighet i min yogapraksis og i livet mitt. Jeg er veldig glad i kombinasjonen av Ashtanga Yoga, Yin Yoga og meditasjon.

I 2006 lærte jeg meditasjonsteknikkene jeg praktiserer – ascension og det har transformert mitt forhold til meg selv og tanker. Jeg var på en 6 måneders fordypningskurs i Canada. Der brukte jeg hele dagene til meditasjon og yoga, siden jeg lærte denne meditasjonsformen har jeg meditert daglig. Meditasjon har gitt meg mer tilstedeværelse og ro og jeg ønsker å videreformidle denne opplevelsen hvor vi kan hvile i en større tilstedeværelse og ro.

Opp gjennom årene har jeg fortsatt å fordype meg i yoga hos dyktige lærere i inn- og utland og gjennom en daglig egenpraksis. Jeg har også en 200 timers lærerutdannelse i Ashtanga Yoga med Alexander Medin og 300 timer lærerutdannsels i Ashtanga Yoga hos Basia Lipska Larsen.

Jeg har gjennom flere år fordypet meg i terapeutiske øvelser for holdning og styrke av indre muskulatur og disse øvelsene integrerer jeg i min undervisning av yoga. Gabor Dalnoki er min mentor i å lære om anatomi, balanse og holdningsmuskulatur.

Jeg er opptatt av det anatomiske aspektet av yoga og har en videreutdannelse i anatomi med Leslie Kaminoff som er forfatteren av “Yoga Anatomy”.

Jeg har fordypet meg i Yin Yoga med forskjellige lærere, og har en 200 timers lærerutdannelse fra yinyogainstituttet i Oslo. Anbefaler Anita Abrahamsen på det varmeste.

For å melde deg på kurs eller bestille en time hos meg i soneterapi, øreakupunktur eller yoga, kan du ringe 90 26 51 73 eller skrive til stinekoppernaes@gmail.com.

Følg meg gjerne på facebook: http://www.facebook.com/Yogaoghelse

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s