Bedriftsyoga

Jeg tilbyr yoga og meditasjon til bedrifter, skoler og helsesenter, jeg kan komme til deres arbeidsplass.

Mange lever nå et altfor stillesittende og samtidig stressende liv med mye kontorarbeid, der kroppen får både for lite pust og bevegelse, og dette kan etter hvert skape spenninger og stress både i kropp og mentalt.

Jeg tilbyr yoga og meditasjon og lager et opplegg som er tilpasset din bedrift og de ansattes hverdag. Det vil oftest da bli et spesielt fokus på holdningsmuskulatur og øvelser som jobber for å gjenopprette disse musklene. Når man har gjenopprettet den indre holdningsmuskulaturen så vil det være lettere å gi slipp på de ytre spenningene, dette vil igjen gi en god holdning når man sitter og jobber, som igjen vil forebygge nye spenninger.

Yoga vil også senke kroppens stressrespons, så det kan gi deltakerne en stressfri arbeidsplass og et bedre mentalt fokus gjennom arbeidsdagen. Forskning har nå vist at meditasjon og yoga er blant annet stressforebyggende, senker blodtrykk og bedrer immunforsvar.

Hvis du tror yoga er noe for deg og din arbeidsplass, så kan du kontakte meg på stinekoppernaes@gmail.com // 90265173 for en uforpliktende tilbud.

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.