Bedriftsyoga

Jeg tilbyr yoga og meditasjon til bedrifter, skoler og helsesenter, jeg kan komme til deres arbeidsplass.

Mange lever nå et altfor stillesittende og samtidig stressende liv med mye kontorarbeid, der kroppen får både for lite pust og bevegelse, og dette kan etter hvert skape spenninger og stress både i kropp og mentalt.

Jeg tilbyr yoga og meditasjon og lager et opplegg som er tilpasset din bedrift og de ansattes hverdag. Det vil oftest da bli et spesielt fokus på holdningsmuskulatur og øvelser som jobber for å gjenopprette disse musklene. Når man har gjenopprettet den indre holdningsmuskulaturen så vil det være lettere å gi slipp på de ytre spenningene, dette vil igjen gi en god holdning når man sitter og jobber, som igjen vil forebygge nye spenninger.

Yoga vil også senke kroppens stressrespons, så det kan gi deltakerne en stressfri arbeidsplass og et bedre mentalt fokus gjennom arbeidsdagen. Forskning har nå vist at meditasjon og yoga er blant annet stressforebyggende, senker blodtrykk og bedrer immunforsvar.

Hvis du tror yoga er noe for deg og din arbeidsplass, så kan du kontakte meg på stinekoppernaes@gmail.com // 90265173 for en uforpliktende tilbud.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.