Deltakeres opplevelser

«Jeg anbefaler virkelig Ashtanga Yoga med Stine.
Jeg har hatt glede av å gå på klasser med henne i snart 3 år, på denne tiden har jeg både fordypet og utvidet yogapraksisen min.
Jeg har sett Stine lede og inspirere mange nybegynnere, takket være henne er vi etterhvert mange som praktiserer yoga på Kråmyra.
Jeg anbefaler også mysore (morgentimer) – energien, atmosfæren og tilstedeværelsen er helt spesiell i disse klassene.»
Anne Marthe Husø

«Jeg har trent yoga på Kråmyra med Stine som instruktør de siste to åra. For meg har dette vært en flott treningsform. Pusteøvelser i kombinasjon med styrke, uttøying og balanseøvelser har gjort at jeg føler meg sterkere og smidigere i kroppen. Vi avslutter øktene med avspenning og meditasjon, noe som gjør at jeg går fra treningene med letthet og ro i kropp og sinn.
Stine er profesjonell og kunnskapsrik. Hun er behagelig og tydelig, og det er lett å følge hennes instruksjon.»
Sølvi Barstad

«Stine er en veldig dyktig, kunnskapsrik og behagelig yogainstruktør. Timene hennes går i dybden og tar for seg både kropp og sinn, noe som får meg til å føle meg opplagt fra topp til tå når jeg går derfra. Føler meg alltid bedre etter en økt med henne og ser alltid fram til neste gang!»
Liv Anne Årdal

«Svært dyktig yogalærer, Stine tilpasser etter ditt nivå og dine styrker/svakheter/skader 🙂 Jeg visste ikke helt om yoga var noe for meg, er etter kort tid blitt overbevist! Anbefales varmt!»
Hilde Rimereit

«Morgentimer i Ashtanga med Stine er en god start på dagen; en myk, styrkene og energigivende time. 🙂 «
Renate Vågnes

«Rolig yoga er fantastisk deilig! Et must for oss kontorfolk. Her lærer vi å slappe av i skuldrer og nakke! 🙂 «
Gry Kristin Larsgård

«Stine har en ro og tilstedeværelse ved seg som hjelper meg å komme til ro og fokusere innover. Dette gjør at jeg går hjem etter yoga med en indre ro som varer lenge.»
Lena Nygård

«Stine er en fantastisk flink og inspirerende lærer! Hun ser deg og hvilke behov du har og lærer bort utifra det»
Anna Haddal

«Jeg har vært veldig fornøyd med pilatestreningene til Erika. Hun er en tydelig og dyktig instruktør. Anbefales alle som trenger en sterkere kjernemuskulatur.»
Helene Margrethe Devold

Anbefalinger på facebook

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.