Deltakeres opplevelser

«Jeg anbefaler virkelig Ashtanga Yoga med Stine.
Jeg har hatt glede av å gå på klasser med henne i snart 3 år, på denne tiden har jeg både fordypet og utvidet yogapraksisen min.
Jeg har sett Stine lede og inspirere mange nybegynnere, takket være henne er vi etterhvert mange som praktiserer yoga.
Jeg anbefaler også mysore (morgentimer) – energien, atmosfæren og tilstedeværelsen er helt spesiell i disse klassene.»
Anne Marthe Husø

«Jeg har trent yoga med Stine som instruktør de siste to åra. For meg har dette vært en flott treningsform. Pusteøvelser i kombinasjon med styrke, uttøying og balanseøvelser har gjort at jeg føler meg sterkere og smidigere i kroppen. Vi avslutter øktene med avspenning og meditasjon, noe som gjør at jeg går fra treningene med letthet og ro i kropp og sinn.
Stine er profesjonell og kunnskapsrik. Hun er behagelig og tydelig, og det er lett å følge hennes instruksjon.»
Sølvi Barstad

«Stine er en veldig dyktig, kunnskapsrik og behagelig yogainstruktør. Timene hennes går i dybden og tar for seg både kropp og sinn, noe som får meg til å føle meg opplagt fra topp til tå når jeg går derfra. Føler meg alltid bedre etter en økt med henne og ser alltid fram til neste gang!»
Liv Anne Årdal

«Svært dyktig yogalærer, Stine tilpasser etter ditt nivå og dine styrker/svakheter/skader 🙂 Jeg visste ikke helt om yoga var noe for meg, er etter kort tid blitt overbevist! Anbefales varmt!»
Hilde Rimereit

«Morgentimer i Ashtanga med Stine er en god start på dagen; en myk, styrkene og energigivende time. 🙂 «
Renate Vågnes

«Rolig yoga er fantastisk deilig! Et must for oss kontorfolk. Her lærer vi å slappe av i skuldrer og nakke! 🙂 «
Gry Kristin Larsgård

«Stine har en ro og tilstedeværelse ved seg som hjelper meg å komme til ro og fokusere innover. Dette gjør at jeg går hjem etter yoga med en indre ro som varer lenge.»
Lena Nygård

«Stine er en fantastisk flink og inspirerende lærer! Hun ser deg og hvilke behov du har og lærer bort utifra det»
Anna Haddal

«Det er som om en mur av negative tanker og følelser om fortid og fremtid er borte.
Gjennom meditasjon har jeg lært å observere tankene mine, noe som i starten var ganske skremmende, men også spennende! 🙂
Med veldig god støtte i meditasjons-teknikkene har jeg lært at jeg ikke er tankene mine
I stedefor å skape en masse følelser rundt tanker og dvele ved tanker/ tankestøy i lang tid så har jeg nå lært meg hvordan jeg kan gi slipp
En veldig befriende følelse! Bonusen er at man blir til stede nå! Det er kun nå som eksisterer, og det ser man mye klarere etter meditasjon
Det er mye mer også, man blir mye tryggere og roligere.
Og man får mer tro på seg selv, slutter å tro på den negative dommeren som man selv har skapt gjennom å tro på andre sine utsagn og væremåter.
Så tusen tusen takk for at du har lært meg denne teknikken og at du ga meg utfordringen til å ha en daglig praksis!»
Gry Kristin Larsgård

«Jeg hadde et håp om å finne mer trygghet og ro i meg selv. En drøm om sjelefred. Kurset i meditasjon gav meg mer selvinnsikt og verktøyet som jeg trengte til å ha kvalitetstid med meg selv. Og kvalitetstid med meg selv har ført til mer trygghet og ro. Nå er jeg avhengig av mine stille stunder.»
Gry T. H.

«Meditasjon har blitt min vei til ro, harmoni, glede og styrke i en krevende hverdag.»
Stein Arne

«Mitt møte med Stine er noko eg vil huske resten av livet. Det var litt som å kome heim? Eg har vore heldig å delta på kurs i meditasjon. Dette har opplyst meg. Eg forstår etterpå at eg har vore innom slike tankemønster før, men famla i blinde. Brukt masse tid på å prøve å forstå. No veit eg meir. Ikkje minst korleis eg kan finne ro og styrke inne i meg sjølv. Eg har fått reiskap som eg kan bruke i framtida, som eg skal jobbe med for å bli enno flinkare! Eg anbefaler Stine på det varmaste til andre!»
Elin Parr

Anbefalinger på facebook

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.