Kurs

Lenke til meditasjonskurs

Lenke til yogakurs


YOGA,  PUST OG STEMME PÅ YAMYOGA 7. april 2018

Velkommen til ett kurs i yoga, pust og stemmebruk

Dagene starter med en styrkende økt med yoga for kjerne og holdningsmuskulatur. Vi lar pusten lede oss gjennom stillingene og bygger opp styrke og smidighet.
Etter yogaen jobber vi med enkle pusteteknikker og utforsker stemmen vår gjennom forskjellige teknikker.

Dette kurset passer for alle og det blir en leken måte å utforske stemmen på for å få dypere kontakt med styrken i din stemme.

Pris: 400,-
Tid: 7. april kl 14:00 – 16:30

Påmelding eller spørsmål til: stinekoppernaes@gmail.com
Kurset holdes på YamYoga

“The human voice is the organ of the soul”
Henry Wadsworth Longfellow

YOGA, FILOSOFI OG SKRIVING (nye datoer kommer snart)

Gjennom yoga, meditasjon og skriving basert på yogisk filosofi reflekterer vi over hvordan vi kan snu fokus i livet, bli bevisst ubevisste mønster og integrere yoga i livet.

Hver dag starter med yoga med fokus på kjernemuskulatur og terapeutiske øvelser for styrking av holdningsmuskulatur. Etter yogaen går vi inn i meditasjon, skriving og tekster som kan inspirere oss til videre fordypning i skriveprosessen.

Tankene våre har en tendens til å gå i negativ retning, til bekymringer og stress. Som om en del av oss tror at vi kan forebygge negative hendelser ved å bekymre oss om ting, selv om vi egentlig vet at det ikke hjelper.

Å bl mer bevisst disse tankene, ta et steg tilbake å få mer klarhet i hvordan vi kan gå ut av de, så har vi mulighet til å endre både hvordan vi tenker og også stressreaksjoner i kroppen.

Gjennom yoga, meditasjon og skriving basert på yogisk filosofi. reflekterer vi over hvordan vi kan snu fokus i livet, ha en positiv holdning i hverdagen og integrere yoga i livet.

Skriving er en fin bevisstgjøringsteknikk;
Å skrive ord, tanker og betraktninger etter hvert som de kommer, uten å tenke at noen nødvendigvis skal lese det, gir en frihet i tankeprosessene som bringer mer klarhet.

 

“Shadow work is the Path of the Heart Warrior”
Carl Jung

Kun en dag 400,-
Begge dager 650,-

“We have been to the moon, we have chartered the depths of the ocean and the heart of the atom, but we have a fear of looking inward to ourselves, because we sense that is where all the contradictions flow together”
Terence McKenna

 

yinyoga