Meditasjonskurs

Meditasjonskurs i Kongensgate 1 lørdag og søndag 27. & 28. november

Tidspunkt begge dager: 13:00 – 18:00 (inkludert 30 minutter pause)

På dette kurset lærer du fire grunnleggende teknikker for å meditere både med øynene lukket som i vanlig meditasjon og også hvordan du kan ta med deg meditasjon og tilstedeværelse inn i hverdagen. Disse teknikkene tar oss til dypere nivå av bevissthet samtidig som de løser opp i negative tankemønster.

Pris: 2400,-
Påmelding:  kjøp kurset her
Spørsmål: stine@yogaoghelse

Kurset holdes av Stine Koppernæs

Dette kurset passer både for deg som er helt ny til meditasjon / mindfulness og også til deg som har behov for teknikker som kan forenkle tilnærmingen til meditasjon.

Her vil vi fordype oss i meditasjon og lære enkle og effektive teknikker for å meditere. Du vil få veiledning slik at du i etterkant av kurset har nok kunnskap til å meditere hjemme. På dette kurset lærer du alt du trenger for å starte opp med daglig meditasjon – både med øynene lukket som i tradisjonell meditasjon, men også med øynene åpne.

Når vi også bruker meditasjon med åpne øyner, så kan vi lettere integrere det meditative i hverdagen, da kan vi enklere gå ut av kroppens stressreaksjoner og bevare mer klarhet og tilstedeværelse i hverdagen vår. Å være mindful betyr å være til stede i den rene bevisstheten din, vi er bakenfor tanker og i en observerende tilstand. I meditasjon vil vi både være mindful/ observerende og samtidig være integrert i kroppen og helt til stede i det som skjer her og nå.

Ønsker du å lære å få et mer objektivt og bevisst forhold til tanker? Teknikker som kan gjøre at du kan bevare roen i stressede situasjoner? Ønsker du å lære å romme mer av den du er så du kan slippe spenninger og opplagrete følelser i kropp og sinn? Vi fordyper oss i enkle og effektive meditasjonsteknikker for å lære akkurat dette.

På kurset lærer du 4 teknikker basert på verdsettelse, takknemlighet, kjærlighet og medfølelse. Vi lærer teorien om hvorfor de virker og vi mediterer mye sammen, slik at du i etterkant av kurset har nok erfaring til å fortsette med meditasjon hjemme.

Store deler av livet vårt blir styrt av vår underbevissthet, de fleste bruker kun 5 til 10 % av potensialet bevisstheten vår har.

Vi tenker rundt 100 000 tanker hver dag, og pga all denne tenkingen – som ofte ikke er produktiv men gjerne bekymringer og negative tanker – så skygger vi for bevisstheten vår. Tankemønstrene kommer fra familie og samfunnet vi er oppvokst i, og vi tar automatisk inn disse tankemønstrene fra vi er barn.

Gjennom meditasjon kan vi nå dypere nivå av bevissthet og dermed bruke energien våre mer bevisst, samtidig som vi løser opp i negative mønster som kan ligge på det ubevisste planet. Disse ubevisste mønstrene kan ha en negativ påvirkning på oss og de skaper ofte unødvendig stress og indre uro. Når de ubevisste sidene blir bevisst har vi en større mulighet til å frigjøre opplagrete negative følelser og til å leve et liv med mer tilstedeværelse og indre ro.

Påmelding: Kjøp kurset her
Spørsmål til stine@yogaoghelse.no

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.