Kurs i Ashtanga

4. – 6. november er det kurs i Asthanga yoga for nybegynnere

Tider: Fredag 4.11 kl 17:30 – 19:30
Lørdag 5.11 & søndag 6.11 kl 15:00 – 17:00

Sted: hos yoga & helse i Kongensgate 1
Pris: 950,- kjøp kurset her

Spørsmål til stine@yogaoghelse.no

Kurset holdes av Stine Koppernæs

Ashtanga yoga er en yogaform hvor du gradvis bygger opp mer styrke og fleksibilitet og lærer flere stillinger etter hvert som du har blitt mykere og sterkere. Serien og stillingene kan tilpasses hver enkelts kropp, styrker og utfordringer.

Du får på kurset nøye innføring i pust og øvelser for aktivering av støttende muskulatur, slik at yogaen blir utført på en sunn måte for din kropp.

Etter dette kurset kan du fortsette på de ukentlige timene i Ashtanga yoga.

I Ashtanga Yoga lærer vi å bruke pusten i en flyt med bevegelsene vi gjør.
Denne forbindelsen mellom hvor vi fester blikket, pusten og bevegelsen i stillingene gjør at yogapraksisen blir som en meditasjon i bevegelse.
Vi lærer en pust som blant annet varmer opp kroppen, hjelper deg å holde fokus innover og virker rensende på kroppen.

Vi gjør en fast sekvens hver gang og etter hvert så lærer du denne sekvensen uten instruksjon. Når du etter hvert kan sekvensen vil du kunne ha et sterkere fokus innover i deg selv når du praktiserer.
I Ashtanga Yoga vil kroppen din bygge opp styrke samtidig som den får mer fleksibilitet, pusten og bevegelsene renser nervesystemet og sinnet stilnes når vi praktiserer på denne måten.
Når vi praktiserer yoga så vil resten av dagen være mer avslappet og effektiv, nå har kroppen både en sterkere og åpnere holdning, pusten er åpnere og friere, og sinnet er mer fokusert og stille.
Du blir veiledet i Ashtanga på en varsom måte, tilpasset din kropp og dine ønsker for hva yoga skal gi deg i ditt liv. Dette gjør at den forholdsvis krevende Ashtanga-serien kan bli integrert i det tempoet du og din kropp tillater, der du gradvis bygger opp styrke og fleksibilitet

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.