Helgekurs i yoga

YOGA, PUST OG CHANTING

Lørdag og søndag 1. & 2. februar

Dette kurset har hovedfokus på å balansere lunger og immunsystem.

Lørdagen (15:00 – 18:00) er det styrkende yoga, pusteteknikker og mantra.

Lørdagen starter vi med en pusteteknikk for å øke energinivået i kroppen.
Denne pusten kan være bra å praktisere om morgenen.
Så går vi over i en sekvens med styrkende yoga.
Vi avslutter timen med en pusteteknikk sittende og en teknikk som vi gjør i hvilestilling til slutt.
Den ene pusteteknikken balanserer høyre og venstre hjernehalvdel, balanserer nervesystemet og balanserer den maskuline og feminine siden av oss.
Den siste teknikken er med på å styrke det parasympatiske nervesystemet – den delen som gir oss ro og hvile.

(Kort pause vann, frukt og snacks)

Etter vi har styrket og åpnet opp kroppen og pusten lærer vi et mantra som skal styrke lunger, immunsystem og være balanserende på mentalkraften vår.


Søndagen (16:00 – 18:00) er det yin yoga med meditasjon og vi avslutter timen med yoga nidra.

Yin yogaen gjør vi øvelser for å slippe spenninger. Vi starter med en pusteteknikk for å åpne opp for bedre pust og bedre sirkulasjon i kroppen. Vi gjør øvelser som er både styrkende på nervesystem og immunsystem samtidig som vi lærer bevisstheten vår å gi slipp på stressende tanker.

Du får med deg pusteteknikkene og mantra (oversatt til forståelig språk og med betydningen) hjem etter kurset, så du kan fortsette å fordype deg videre i ditt eget tempo.

Pris: 650,- for hele helga

400,- kun lørdagen
300,- kun søndagen

Påmelding til stine@yogaoghelse.no

YOGA OG SONETERAPI

På dette kurset lærer du teknikker for å styrke kjerne og holdningsmuskulatur, vi går gjennom en styrkende yogasekvens med pust som fokus. Vi lærer fundamentet i stillingene, hvor føttene skal være, kontakt med kjernemuskulatur, slik at hver stilling utføres på en balansert måte.

Etter en liten pause går vi inn i en sekvens med Yin yoga for å åpne opp blokkeringer i kroppen. I denne mykgjørende yogaformen løser vi opp i dyperesittende spenninger og avslutter med en dyp avspenning som hjelper oss å gi slipp på stress.

Etter yogaen lærer vi noen enkle teknikker for refleksologi på føttene. Du lærer hvordan du kan massere dine egne føtter for å stimulere områder som er forbundet til ryggrad og lymfesystem. Etter yogaen vil det være spesielt gunstig med soneterapi/refleksologi.

Yogaen tilpasses alle nivå, og den styrkende delen vil være utfordrende også for erfarne i form av at vi trener mye styrke og jobber med å bygge et sterkt fundament.

Ingen forkunnskaper nødvendig.

Neste kurs: Datoer kommer snart

Påmelding: stine@yogaoghelse.no

“The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art”
Leonardo Da Vinci

YOGA, PUST OG STEMME

Velkommen til ett kurs i yoga, pust og stemmebruk

Dagene starter med en styrkende økt med yoga for kjerne og holdningsmuskulatur. Vi lar pusten lede oss gjennom stillingene og bygger opp styrke og smidighet.
Etter yogaen jobber vi med enkle pusteteknikker og utforsker stemmen vår gjennom forskjellige teknikker.

Dette kurset passer for alle og det blir en leken måte å utforske stemmen på for å få dypere kontakt med styrken i din stemme.

Datoer kommer snart

Påmelding eller spørsmål til: stine@yogaoghelse.no

YOGA FOR KJERNE OG YIN YOGA

På dette kurset lærer du teknikker for å styrke kjerne og holdningsmuskulatur. Vi avslutter med mykgjørende yoga som løser opp i dyperesittende spenninger og meditasjon som hjelper oss å gi slipp på stress.

Timen starter med fokus på pust og terapeutiske øvelser for å styrke muskulatur rundt ryggrad og kjernemuskulatur. Vi tar med oss denne bevisstheten inn i en styrkende yogasekvens.

Yogaen tilpasses alle nivå, og det vil være utfordrende også for erfarne i form av at vi trener mye styrke og jobber med å bygge et sterkt fundament.

Timene avsluttes med Yin Yoga og meditasjon. I Yin Yoga bruker vi lenger tid i hver stilling, vi vender oppmerksomheten innover til pusten og blir mer bevisst spenninger i kroppen. Yin yoga frigjør dyperesittende spenninger samtidig som det virker styrkende.

Påmelding til: stine@yogaoghelse.no