Meditasjonskurs

Neste meditasjonskurs i Ålesund er 2. – 4. mars 2018

Fredag: 18:30 – 20:30
Lørdag: 12:00 – 17:00 (inkl lunsjpause)
Søndag: 14:00 – 17:00
Pris: 2100,-
Sted: Nært Ålesund sentrum
Påmelding: stinekoppernaes@gmail.com

Her vil vi fordype oss i meditasjon og lære enkle teknikker, du vil få veiledning slik at du i etterkant av kurset har nok kunnskap til å meditere hjemme. På dette kurset lærer du alt du trenger for å starte opp med daglig meditasjon – både med øynene lukket som i tradisjonell meditasjon, men også med øynene åpne.

Teknikkene kan brukes både med øynene lukket som i tradisjonell meditasjon, og også med øynene åpne. Når vi bruker meditasjon med åpne øyner, så kan vi lettere integrere det meditative i hverdagen, da kan vi enklere gå ut av kroppens stressreaksjoner og bevare mer klarhet og tilstedeværelse i hverdagen vår.

Ønsker du å lære å få et mer objektivt og bevisst forhold til tanker, teknikker som kan gjøre at du kan bevare roen i stressede situasjoner, lære å romme mer av den du er så du kan slippe spenninger og opplagrete følelser i kropp og sinn? Vi fordyper oss i enkle og effektive meditasjonsteknikker for å lære akkurat dette.

På kurset lærer du 4 teknikker og teorien om hvorfor de virker, vi mediterer mye sammen, slik at du i etterkant av kurset har nok erfaring til å fortsette med meditasjon hjemme. Jeg er også tilgjengelig for oppfølging i etterkant av kurset.

Store deler av livet vårt blir styrt av vår underbevissthet, de fleste bruker kun 5 til 10 % av vårt potensiale. Gjennom meditasjon kan vi nå dypere nivå av bevissthet og dermed bruke energien våre mer bevisst, samtidig som vi løser opp i negative mønster som kan ligge på det ubevisste planet. Disse ubevisste mønstrene kan ha en negativ påvirkning på oss og de skaper ofte unødvendig stress og indre uro. Når de ubevisste sidene blir bevisst har vi en større mulighet til å frigjøre opplagrete negative følelser og til å leve et liv med mer tilstedeværelse.

Påmelding og spørsmål til stinekoppernaes@gmail.com