Meditasjonskurs

Neste kurs blir i 2018. Datoer kommer snart.

Her vil vi fordype oss i meditasjon og lære enkle teknikker, du vil få veiledning slik at du i etterkant av kurset har nok kunnskap til å meditere hjemme. På dette kurset lærer du alt du trenger for å starte opp med daglig meditasjon hjemme.

Teknikkene kan brukes både med øynene lukket som i tradisjonell meditasjon, og også med øynene åpne. Når vi bruker meditasjon med åpne øyner, så kan vi lettere integrere det meditative i hverdagen, da kan vi enklere gå ut av kroppens stressreaksjoner og bevare mer klarhet og tilstedeværelse i hverdagen vår.

Ønsker du å lære å få et mer objektivt og bevisst forhold til tanker, teknikker som kan gjøre at du kan bevare roen i stressede situasjoner, lære å romme mer av den du er så du kan slippe spenninger og opplagrete følelser i kropp og sinn? Vi fordyper oss i enkle meditasjonsteknikker for å lære akkurat dette.

Store deler av livet vårt blir styrt av vår underbissthet, de fleste bruker kun 5 til 10 % av vårt potensiale. Gjennom meditasjon kan vi nå dypere nivå av bevissthet og dermed bruke tankene våre mer bevisst, samtidig som vi løser opp i negative mønster som kan ligge på det ubevisste planet. Disse ubevisste mønstrene kan ha en negative påvirkning på oss og de skaper ofte unødvendig stress og indre uro. Når de ubevisste sidene blir bevisst har vi en større mulighet til å frigjøre opplagrete negative følelser og til å leve et liv med mer tilstedeværelse.

Påmelding og spørsmål til stinekoppernaes@gmail.com
Pris: 2100,- kr

silence