Meditasjonskurs

Neste kurs er  1. – 3. mars:

Fredag 18:00 til 20:30
Lørdag 12:00 – 17:30
Søndag 12
:00 – 14:30

Pris: 2100,- (700,- for å repetere kurset)
Påmelding: stinekoppernaes@gmail.com
Sted: nært Ålesund sentrum

Her vil vi fordype oss i meditasjon og lære enkle teknikker, du vil få veiledning slik at du i etterkant av kurset har nok kunnskap til å meditere hjemme. På dette kurset lærer du alt du trenger for å starte opp med daglig meditasjon – både med øynene lukket som i tradisjonell meditasjon, men også med øynene åpne.

Teknikkene kan brukes både med øynene lukket som i tradisjonell meditasjon, og også med øynene åpne. Når vi bruker meditasjon med åpne øyner, så kan vi lettere integrere det meditative i hverdagen, da kan vi enklere gå ut av kroppens stressreaksjoner og bevare mer klarhet og tilstedeværelse i hverdagen vår.

Ønsker du å lære å få et mer objektivt og bevisst forhold til tanker, teknikker som kan gjøre at du kan bevare roen i stressede situasjoner, lære å romme mer av den du er så du kan slippe spenninger og opplagrete følelser i kropp og sinn? Vi fordyper oss i enkle og effektive meditasjonsteknikker for å lære akkurat dette.

På kurset lærer du 4 teknikker og teorien om hvorfor de virker, vi mediterer mye sammen, slik at du i etterkant av kurset har nok erfaring til å fortsette med meditasjon hjemme. Jeg er også tilgjengelig for oppfølging i etterkant av kurset.

Store deler av livet vårt blir styrt av vår underbevissthet, de fleste bruker kun 5 til 10 % av vårt potensiale. Gjennom meditasjon kan vi nå dypere nivå av bevissthet og dermed bruke energien våre mer bevisst, samtidig som vi løser opp i negative mønster som kan ligge på det ubevisste planet. Disse ubevisste mønstrene kan ha en negativ påvirkning på oss og de skaper ofte unødvendig stress og indre uro. Når de ubevisste sidene blir bevisst har vi en større mulighet til å frigjøre opplagrete negative følelser og til å leve et liv med mer tilstedeværelse.

Påmelding og spørsmål til stinekoppernaes@gmail.com

Fordypningskurs i meditasjon – ny dato kommer snart.

Velkommen til en dag med fordypning i meditasjon.

Dette kurset passer for deg som allerede har vært på meditasjonskurs med meg.

Vi går inn i temaer hentet fra vedisk filosofi og ser hvor vi kan leve mer etter noen av disse grunnprinsippene i livet vårt.

Filosofien viktigste grunnprinsipp er ikke-vold/varsomhet, og dette begynner først og fremst med å være varsom med oss selv.

Det første stedet vi kan integrere disse retningslinjene er å se inn i oss hvor vi fortsatt bærer negative tankemønster, frykt og selvkritikk. Hvordan kan vi enklere tre ut av disse mønstrene og tilbake til tilstedeværelse, hvordan vi kan integrere mer bevissthet og selvaksept.

Kurset inneholder både meditasjon og filosofi og vi vil også bruke litt tid på å skrive ned det hver enkelt opplever inni seg selv i forbindelse med disse temaene. Jo mer bevisst vi blir disse mønstrene, jo enklere blir det å tre ut av dem.

Påmelding til stinekoppernaes@gmail.com
Pris: 500,-
Tid: 30. november fra 18:00 – 21:00