Stine Koppernæs

Jeg har drevet yoga & helse siden 2006, og i september 2019 startet jeg opp med yogastudio i Kongensgate 1 i Ålesund. Nå er vi flere som holder timene der og vi har også kurs og behandlinger der.

Jeg gir behandlinger og terapeutiske timer i øreakupunktur, soneterapi, mindful coaching og ThetaHealing. Jeg holder helgekurs og noen av de ukentlige timene i studio og utdannelser i yoga.

Jeg har en fem års utdannelse i homeopati, soneterapi og øreakupunktur fra Norsk Akademi for Naturmedisin

Ashtanga Yoga begynte jeg med i 2001 og har 2 lærerutdannelser (500h RYT) i Ashtanga Yoga gjennom 2 av mine dyktige lærere Basia Lipska Larsen og R. Alexander Medin.

Etter hvert begynte jeg med den roligere yogaen Yin Yoga og har en yogalærerutdannelse fra 2 av mine fantastiske lærere – Anita Abrahamsen og Lisbeth Wang. Jeg har også en fordypning med Paul Griley i anatomi og prinsipp for en trygg praksis i yin yoga.

Gjennom flere år har jeg fordypet meg i terapeutiske øvelser for holdning og styrke med Gabor Dalnoki, han lærer hvordan du kan styrke indre holdningsmuskulatur og disse øvelsene integreres i undervisningen av yoga og spesielt i privattimer i yoga.

Det anatomiske aspektet av yoga er jeg spesielt opptatt av og har en yogalærerutdannelse i anatomi med Leslie Kaminoff  (forfatteren av «Yoga Anatomy»).

Etter noen år med yoga ønsket jeg å lære mer om bevissthet og lærte da meditasjonsteknikkene jeg praktiserer og holder kurs i i dag. Å meditere gir indre ro, bedret fokus, et objektivt forhold til tanker og mer tilstedeværelse.
Jeg deltok i 2006 på en 6 måneders fulltids lærerutdannelse i Canada, og senere på flere ukeslange fordypningsretreater.

Boken jeg har skrevet  «Be the Alchemist of Your Life» handler om meditasjon og de forskjellige tilstandene av bevissthet vi kan møte når vi går innover i meditasjon, og om hvordan vi kan leve et liv i mer harmoni med oss selv. Boken inneholder også enkle teknikker for meditasjon og for å integrere mer tilstedeværelse i hverdagen.

Yoga og meditasjon gir tilstedeværelse og ro, det hjelper oss å snu sansene og bevisstheten innover. Det meditative tar jeg også med meg inn i min fysiske yogapraksis og jeg ønsker spesielt å formidle dette aspektet til både deg som kun vil gjøre fysisk yoga og til deg som vil lære meditasjon. Med mer bevissthet er vi også mer varsom med kroppen vår.

Den bevisstheten vi får kontakt med gjennom yoga og meditasjon, kan bidra til at livet som helhet inneholder mer medfølelse. Yoga og meditasjon kan – i tillegg til alle de fysiske fordelene – gi mer psykisk styrke, tilstedeværelse, aksept og medfølelse.

For å melde deg på kurs eller bestille en time hos meg i soneterapi, øreakupunktur eller yoga, kan du skrive til stine@yogaoghelse.no

 

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.