Stine Koppernæs

 

cropped-cropped-bilde-2-11-e1419795084648.jpg

Jeg gir behandlinger i soneterapi og homeopati, jeg har en 5-årig utdannelse fra Norsk Akademi for Naturmedisin i soneterapi, øreakupunktur, ernæring, urtemedisin og homeopati.

Jeg underviser nå yoga på YamYoga i Ålesund, holder også meditasjonskurs, gir soneterapi og ThetaHealing. ThetaHealing kan du også få over skype.

Ashtanga Yoga begynte jeg med i 2001 og har siden da fortsatt å fordype meg i yoga og meditasjon.

Jeg er har en 200 timers lærerutdannelse i Ashtanga Yoga gjennom Alexander Medin, nå går jeg på en 300 timers videreutdannelse med Basia Lipska Larsen.
Jeg liker Ashtanga Yoga godt fordi det gir både styrke og smidighet, kombinert med pust og fokuspunkter gjør dette yogaen til en meditasjon i bevegelse.

Jeg har også en fordypning i den roligere yogaen Yin Yoga gjennom en 200 timers lærerutdannelse med Anita Abrahamsen og en fordypning med Paul Griley. Yin Yoga gir mer ro og tålmodighet, det frigjør dyperesittende spenninger som igjen gir kontakt med en dypere styrke og kroppskontakt. Jeg er veldig glad i kombinasjonen av Ashtanga Yoga, Yin Yoga og meditasjon.

I 2006 lærte jeg noen meditasjonsteknikker kalt ascension og deltok på et 6 måneders fordypningskurs/meditasjonslærerkurs i Canada. Der brukte jeg hele dagene til meditasjon og yoga, siden det har jeg fortsatt med en daglig meditasjon og deltatt på mange fordypningskurs og retreater, meditasjon gir meg ro og mer tilstedeværelse. Jeg har holdt flere meditasjonskurs rundt omkring i Norge og utland.

Boken “Be the Alchemist of Your Life”  handler om meditasjon og de forskjellige tilstandene av bevissthet vi kan møte når vi går innover, om hvordan vi kan leve et liv i mer harmoni med oss selv. Boken inneholder også enkle teknikker for meditasjon og for å integrere mer tilstedeværelse i hverdagen.

Opp gjennom årene har jeg fortsatt å fordype meg i yoga og meditasjon på kurs hos dyktige lærere i inn- og utland og gjennom en daglig egenpraksis. Gjennom flere år har jeg fordypet meg i terapeutiske øvelser for holdning og styrke med Gabor Dalnoki, han lærer hvordan du kan styrke indre holdningsmuskulatur og disse øvelsene integrerer jeg i min undervisning av yoga.

Det anatomiske aspektet av yoga er jeg spesielt opptatt av og har en 100 timers yogalærerutdannelse i anatomi med Leslie Kaminoff  (forfatteren av “Yoga Anatomy”).

Yoga og meditasjon gir tilstedeværelse og ro, det hjelper oss å snu sansene og bevisstheten innover. Det meditative tar jeg også med meg inn i min fysiske yogapraksis og jeg ønsker spesielt å formidle dette aspektet til både deg som kun vil gjøre fysisk yoga og til deg som vil lære meditasjon.

For å melde deg på kurs eller bestille en time hos meg i soneterapi, øreakupunktur eller yoga, kan du ringe 90 26 51 73 eller skrive til stinekoppernaes@gmail.com.

Følg meg gjerne på facebook: http://www.facebook.com/Yogaoghelse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s