Stine Koppernæs

Jeg tilbyr følgende behandlinger og privattimer og kurs i yoga og meditasjon:

  • Behandlinger i soneterapi, øreakupunktur og homeopati i Ålesund.
  • Undervisning av forskjellige typer yoga i Ålesund og holder helgekurs i meditasjon og yoga både i Ålesund og andre steder
  • Timer i ThetaHealing og bevisttgjørende coaching gir jeg gjennom skype/telefon, hvor vi jobber med tankemønster og hvordan du kan gi slipp på begrensende tankemønster.

Behandlingene jeg gir er homeopati, øreakupunktur, soneterapi og ThetaHealing. Jeg har en fem års utdannelse i homeoapti, soneterapi, øreakupunktur og ernæring fra Norsk Akademi for Naturmedisin og flere kurs i ThetaHealing.

Ashtanga Yoga begynte jeg med i 2001 og har siden da fortsatt å fordype meg i yoga og meditasjon. Jeg har 2 lærerutdannelser i Ashtanga Yoga gjennom Basia Lipska Larsen og Alexander Medin.
Ashtanga Yoga gir både styrke og smidighet, kombinert med pust og fokuspunkter gjør det at yogaen kan bli til en meditasjon i bevegelse.

Jeg har også fordypet meg i den roligere yogaen Yin Yoga og en lærerutdannelse fra Anita Abrahamsen og en fordypning med Paul Griley. Yin Yoga gir mer ro og tålmodighet, det frigjør dyperesittende spenninger som igjen gir kontakt med en dypere styrke og kroppskontakt. Jeg er veldig glad i kombinasjonen av Ashtanga Yoga, Yin Yoga og meditasjon.

Siden 2006 har jeg fordypet meg i meditasjon og meditasjonsteknikkene jeg underviser kalles ascension
Jeg har vært på et 6 måneders lærerkurs i meditasjon i Canada hvor hele dagene ble brukt til meditasjon og yoga.

Boken jeg har skrevet  “Be the Alchemist of Your Life”  handler om meditasjon og de forskjellige tilstandene av bevissthet vi kan møte når vi går innover, om hvordan vi kan leve et liv i mer harmoni med oss selv. Boken inneholder også enkle teknikker for meditasjon og for å integrere mer tilstedeværelse i hverdagen.

Gjennom flere år har jeg fordypet meg i terapeutiske øvelser for holdning og styrke med Gabor Dalnoki, han lærer hvordan du kan styrke indre holdningsmuskulatur og disse øvelsene integrerer jeg i min undervisning av yoga og spesielt i privattimer i yoga.

Det anatomiske aspektet av yoga er jeg spesielt opptatt av og har en 100 timers yogalærerutdannelse i anatomi med Leslie Kaminoff  (forfatteren av “Yoga Anatomy”).

Yoga og meditasjon gir tilstedeværelse og ro, det hjelper oss å snu sansene og bevisstheten innover. Det meditative tar jeg også med meg inn i min fysiske yogapraksis og jeg ønsker spesielt å formidle dette aspektet til både deg som kun vil gjøre fysisk yoga og til deg som vil lære meditasjon.

For å melde deg på kurs eller bestille en time hos meg i soneterapi, øreakupunktur eller yoga, kan du skrive til stine@yogaoghelse.no

Følg meg gjerne på facebook: http://www.facebook.com/Yogaoghelse

Leave a Reply