Bøker / artikler

Er du interessert i å lære mer om meditasjon og hvordan det kan forandre ditt forhold til deg selv, tankene og følelsene dine?

Stine har skrevet boken  “Be the Alchemist of Your Life” som handler om meditasjon og de forskjellige tilstandene av bevissthet vi kan møte når vi går innover i meditasjon, og om hvordan vi kan leve et liv i mer harmoni med oss selv. Boken inneholder også enkle teknikker for meditasjon og for å integrere mer tilstedeværelse i hverdagen.

Yoga og meditasjon gir tilstedeværelse og ro, det hjelper oss å snu sansene og bevisstheten innover.

Den bevisstheten vi får kontakt med gjennom yoga og meditasjon, kan bidra til at livet som helhet inneholder mer medfølelse, og på den måten kan vi etter hvert gi slipp på de negative mentale tendensene av selvkritikk og mindreverd. Yoga og meditasjon kan – i tillegg til alle de fysiske fordelene – gi mer psykisk styrke, tilstedeværelse, aksept og medfølelse.

Boken «Be the Alchemist of Your Life» handler om hvordan meditasjon transformerer følelser og gir et mer objektivt forhold til tanker.

Den inneholder i tillegg enkle teknikker for å integrere mer tilstedeværelse, glede og ro i hverdagen. Den beskriver hvordan du kan gi slipp på begrensende tanker og frykt, og inneholder øvelser som gjør det enklere å gi slipp.
Det er en bok om bevissthet og hvordan meditasjon kan transformere din indre tilstand, jeg skriver om hvordan du kan la bevisstheten som meditasjon gir, fylle mer av din hverdag.

Du kan bestille den her: Be the Alchemist of Your Life

Flere artikler: beingthealchemist.com

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.