10 meditasjoner for balanse

10 meditasjoner for å hjelpe deg inn i ditt hjerte gjennom meditasjon. Meditasjoner for dypere tillit til deg selv og din styrke, for å kontakte din intuisjon og ha klarere grenser.
Alle meditajsonene har forskjellige temaer og du kan fordype deg videre innover når du repeterer de.

Meditasjon kan virke transformerende på underbevisstheten vår og livet vårt, og nå når vi går inn i dette sammen, så er det god tid til at din meditasjonspraksis kan bli stabil. Hvis du allerede mediterer, så kan du integrere disse meditasjonene som en del av din daglige rutine.

I hver meditasjon går vi inn i forskjellige temaer, og meditasjonene inneholder teknikker for først å ta deg inn i din bevissthet, også går vi videre innover for å bevisstgjøre og transformere det som kan sitte i det underbevisste.

Følelser som sitter i kroppen vil jeg anbefale å romme og akseptere, omfavne de heller enn å skyve de bort. De fleste mønstrene våre kommer fra når vi var barn, og etter hvert som vi har vokst opp så bygger det seg gjerne opp flere lag rundt samme frykt eller følelse. Å ha en intensjon om at du behandler dine følelser med like mye medfølelse som du gjør i forhold til et barn du elsker ubetinget, kan hjelpe på å gjøre denne prosessen varsom.

For å få mest mulig ut av dette kurset, så anbefaler jeg at du finner en rutine som passer inn i ditt liv.
Sette av en tid hver dag hvor du kan meditere og også finne måter å minne deg selv om å leve hverdagen med mer bevissthet. Det kan være en ide å ha en egen fil til disse mailene, slik du enkelt kan finne de frem når du setter deg ned.