Yogalærerutdannelse 2020

Oktober 2020 blir det oppstart av neste yogalærerutdannelse i Ålesund.

Det er økende bruk av yoga for å fremme helse og lindre plager og lidelser. Helseinstitusjoner over hele verden tilbyr behandlingsprogrammer som tar i bruk yoga som en del av behandlingen, og vitenskapelige studier viser at yoga har god effekt i møte med fysiske og psykiske plager.

På denne yogautdannelsen vil vi ha ulike temaer på samlingene som bidrar til en tryggere og sterkere yogapraksis. Du vil lære forskjellige program, hvorfor de er bygd opp som de er, og vi går gjennom programmene steg for steg slik du lærer hvordan du kan undervise yoga.

Det vil være 6 helgesamlinger i løpet av 1 år og i tillegg er det hjemmestudier mellom hver samling, følgende temaer blir gjennomgått:

Datoer for helgene kommer snart.

Det vil bli både teori rundt hvert tema og praksis på hver samling. Vi vil øve oss på å gi trygge justeringer i stillingene, både verbalt og fysisk.

Utdannelsen passer for deg som allerede er eller ønsker å jobbe som yogalærer og vil lære mer om yoga og helse, den passer for deg som jobber innen helse og vil integrere yoga som en del av behandlingen og den passer også for deg som vil lære mer om yoga for å ha mer kunnskap om hvordan du kan styrke din egen helse gjennom yoga og meditasjon.

Utdannelsen holdes av Stine Koppernæs og Gabor Dalnoki.

Stine er registrert 500 RYT i yoga alliance, og har 13 års erfaring som yoga- og meditasjonslærer. Hun har flere utdannelser innen yoga, meditasjon/mindfulness og en 5-årig utdannelse i homeopati. Stine er opptatt av at yogaen skal virke styrkende og helbredende for kroppen.

Gabor Johan Dalnoki, født 01-06-58, avsluttet sin fysioterapiutdanning i Amsterdam i 1981.

I årene etter var han virksom som fast ansatt fysioterapeut ved Halden Sykehus. Samtidig med dette drev han poliklinikk på huset, samt eget institutt i Tistedal i Halden kommune.

I 1985 fulgte han etterutdanning ved «opleiding voor Haptonomi» i Rotterdam, Nederland (1985-1987).
Fra Januar 1986 fulgte han utdanningen til Niek Brouw i Den Haag, NL, hvor han fra 1988 var fast ansatt i hans praksis, og samtidig var i lære, fram til 1995.

Siden da er det denne metoden, kalt «methode N. Brouw», som praktiseres i Institutt Gabor. Etter 1995 har han drevet eget institutt, i form av individuell behandling, kurs og foredrag, først i Nederland, og fra år 2000 i Norge.

Pris:
Kr. 18.500

Max. antall deltakere er 14

Du kan sende søknad/påmelding til stine@yogaoghelse.no hvor du forteller litt om deg selv og hvorfor du ønsker å delta på denne utdannelsen.