Rosa lys-teknikken

Denne teknikken avslutter jeg noen ganger yogatimene mine med.

Dette er en eldgammel teknikk som virker helbredende på våre forhold – først og fremst til oss selv og også til alle andre.

Prøv den ut og se hvordan den virker for deg – jeg vil gjerne høre om det! 🙂 Bruk den daglig, bruk ca 10 minutter til å begynne med, kanskje du reduserer til 5 minutt etter hvert.

Instruksjoner:

1. Still deg inn i en tilstand av kjærlighet eller glede. Hvis det er vanskelig å hente frem denne tilstanden, så kan du hente den frem ved å tenke på et minne eller en person som gir deg denne følelsen.

2. Se så for deg et rosa lys som stråler fra hjertet ditt, gjennom hele kroppen og omgir hele deg som en boble/sfære.

3. Vær inne i denne boblen av rosa lys. Så henter du frem et minne om deg selv (det kan være fra barndom eller nå nylig) og se for deg dette bildet av deg selv utenfor den rosa boblen. Så ser du for deg rosa, skinnende lys fra hjertet ditt som dekker dette bildet av deg selv. Gi slipp på bildet.

4. Neste steg er å starte med din nærmeste familie, du skal nå se for deg dem foran deg – en og en – utenfor den rosa boblen, så dekker du hver av dem med rosa lys som stråler fra hjertet. Etter hver person du har dekt med rosa lys, gi helt slipp på bildet av denne personen før du går videre til neste.
(Se helst for deg hver person i et minne av kjærlighet, hvis det er vanskelig så bare se de for deg som det som kommer opp, hvis det er noen det er vanskelig å ha bildet nære deg, så kan du se de for deg på avstand)

5. Etter nærmeste familie, lar du venner og fjernere familie komme inn på samme måte som i punkt 4.

6. Så lar du mennesker du har følelsesmessig ubehag med, er i konflikt med eller har mostand mot komme til din bevissthet. Gjør det samme som i punkt 4.

7. Så tillater du at andre kommer opp – det kan være folk du ikke kjenner, folk du har hørt om historisk eller sett på tv – la de komme opp og gjør som i punkt 4.

Etterhvert som du har brukt denne teknikken en stund, så er det kanskje færre mennesker som kommer til din bevissthet. Men husk alltid å gi deg selv rosa lyd hver dag 🙂

Det viktigste her er intensjonen, om du ikke ser det rosa lyset eller menneskene foran deg, så husk at det er kun intensjonen som er viktig.

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.