Helgekurs i yoga i Ålesund

Helgen 10. til 12. november kommer fantastiske Daniel Gjerde til Ålesund. Gleder meg veldig til workshop med ham!

Fredag 17:30 – 20:30, lørdag 12:00 – 15:00 og søndag 11:00 – 14:00
Påmelding her, pris: 2100,-

Fredag 10 november, 17:30-20:30

Workshop med fokus på føtter, knær, ben og forover-bøyinger.

Denne dagen vil du lære hvordan du smart kan bruke musklene i føtter, rundt knær og ben for å bokstavelig talt støtte deg her i livet. Du vil lære teknikker og detaljert instruksjon på hva du trenger å jobbe med. Vi ser på en del styrkende øvelser, og deilige tøye- og bevegelighets-øvelser for føttene. Deretter tar vi denne kunnskapen med inn i forover-bøyninger. Hva vi gjør i bena påvirker mage- og rygg-kontakten vår, som er støttende i forover-bøyinger. Har du hatt skader eller vært operert i føtter eller knær vil disse øvelsene også være supre. Daniel har trent seg opp på denne måten etter to operasjoner selv.

Lørdag 11 november, 12:00-15:00

Workshop med fokus på hofter og bakover-bøyninger

Nå setter vi sammen gårsdagens kunnskap inn i flere yoga-posisjoner som er mer i relasjon til hoftene. Du vil lære gjennom fysiske yoga-posisjoner, hvordan kroppen skal være i forhold til noen prinsipper. Dette tar ikke vekk fra ditt personlige preg, men vil kun styrke din evne og forståelse. Vi vil også se på forskjellen på å skyve for hardt og ikke støtte nok. Hofte forståelse er også godt for alt under og alt over, til og med knollen:) «You are as old as your spine I flexible» har jeg hørt:) Du vil lære hvordan støtte ryggen din og hvordan puste mer fornuftig, og bevissthet rundt hva du faktisk gjør med kroppen din underveis. Vi jobber oss mot en gøyal peak pose og se hvor mye plass du faktisk har å puste inn i etterpå:) Dette blir gøyalt:)

Søndag 12 november, 11:00-14:00

Flow, pust og meditasjon

Søndag er flow dag. Vi mikser inn hva vi har gjort de andre dagene, men mer i en flow hvor pusteøvelser er mer sentralt. Vi gjør spesifikke pusteøvelser og tar dette med inn i flow for å integrere kunnskapen og teknikken med bevissthet og en mer et kroppslig perspektiv, mer enn et «tanke-perspektiv». Vi avslutter med en passende meditasjon og en søndags-avspenning:)

Daniel har lang erfaring som yogalærer og har holdt workshops med meg i Ålesund tidligere.

Daniel henter sin kunnskap og visdom fra Hatha yoga, Tantra yoga samt Buddhistisk filosofi og psykologi.

I tillegg til flere utdannelser i yoga har Daniel bachelor og master i skuespill fra universitetet i London. Han har vært heltids yogalærer i Oslo siden 2011. Mange tusen timer med undervisning av små barn, store barn, ungdommer, skolelærere, barnehageansatte, voksne med skader, uten skader, Alzheimer, revmatisme, i kontorlandskap, idrettsfolk, pensjonister, nybegynnere, yogalærere.

Han underviser med en sterk tilstedeværelse og glede.

Påmelding her eller til stine@yogaoghelse.no

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.