Meditasjonskurs i Ålesund

1. – 3. november 2019 er neste nybegynnerkurs i meditasjon.

Dette kurset passer for deg som ønsker enkle og effektive teknikker for meditasjon.
Det passer både for deg som er nybegynner, men også for deg som allerede mediterer men mangler en teknikk for å kunne være fokusert i meditasjon.

Tider for neste kurs:
Fredag 1. november: 18:00 – 20:30
Lørdag 2. november: 12:00 – 17:30
Søndag 3. november: 12:00 – 14:30

Pris: 2400,- (900,- for å repetere kurset)
Påmelding:  kjøp kurset her
Spørsmål: stine@yogaoghelse.no
Sted: Kongensgate 1

Dette kurset passer både for deg som er helt ny til meditasjon og til deg som har behov for teknikker som kan forenkle tilnærmingen til meditasjon.

Her vil vi fordype oss i meditasjon og lære enkle og effektive teknikker for å meditere. Du vil få veiledning slik at du i etterkant av kurset har nok kunnskap til å meditere hjemme. På dette kurset lærer du alt du trenger for å starte opp med daglig meditasjon – både med øynene lukket som i tradisjonell meditasjon, men også med øynene åpne.

Når vi også bruker meditasjon med åpne øyner, så kan vi lettere integrere det meditative i hverdagen, da kan vi enklere gå ut av kroppens stressreaksjoner og bevare mer klarhet og tilstedeværelse i hverdagen vår.

Ønsker du å lære å få et mer objektivt og bevisst forhold til tanker? Teknikker som kan gjøre at du kan bevare roen i stressede situasjoner? Ønsker du å lære å romme mer av den du er så du kan slippe spenninger og opplagrete følelser i kropp og sinn? Vi fordyper oss i enkle og effektive meditasjonsteknikker for å lære akkurat dette.

På kurset lærer du 4 teknikker basert på verdsettelse, takknemlighet, kjærlighet og medfølelse. Vi lærer teorien om hvorfor de virker og vi mediterer mye sammen, slik at du i etterkant av kurset har nok erfaring til å fortsette med meditasjon hjemme.

Store deler av livet vårt blir styrt av vår underbevissthet, de fleste bruker kun 5 til 10 % av potensialet bevisstheten vår har.

Vi tenker rundt 100 000 tanker hver dag, og pga all denne tenkingen – som ofte ikke er produktiv men gjerne bekymringer og negative tanker – så skygger vi for bevisstheten vår. Tankemønstrene kommer fra familie og samfunnet vi er oppvokst i, og vi tar automatisk inn disse tankemønstrene fra vi er barn.

Gjennom meditasjon kan vi nå dypere nivå av bevissthet og dermed bruke energien våre mer bevisst, samtidig som vi løser opp i negative mønster som kan ligge på det ubevisste planet. Disse ubevisste mønstrene kan ha en negativ påvirkning på oss og de skaper ofte unødvendig stress og indre uro. Når de ubevisste sidene blir bevisst har vi en større mulighet til å frigjøre opplagrete negative følelser og til å leve et liv med mer tilstedeværelse og indre ro.

Påmelding: Kjøp kurset her
Spørsmål til stine@yogaoghelse.no

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.