4 ukers kurs i Yin Yoga

Oppstart: torsdag 7. november kl 19:30 (4 torsdager)
Påmelding: kjøp kurset her
Arrangement kan du også følge på facebook for å bli minnet om datoer.

På dette 4 ukers kurset i yin yoga lærer du enkle yogaøvelser for å løse opp i stive muskler og blokkeringer som kan sitte i bindevev. Vi gjør pusteøvelser for å styrke det parasympatiske (beroligende) nervesystemet.

Tradisjonell yin yoga har utgangspunkt i daoistisk filosofi og kinesisk medisin som blant annet har elementlære som en del av sin inndeling av menneske og natur

På dette kurset vil vi ha hovedfokus på vinterens element – vannelementet – for å forberede kroppen på hvordan vi best mulig kan gå vinteren i møte. Vi lærer meditasjoner for å styrke nyrene og pusten vår.

I kinesisk medisin har nyrene en spesiell betydning, da de skaper grunnlaget for Yin og Yang i alle de andre organene. Om vinteren er det viktig å få nok ro og ha tid til å styrke det beroligende nervesystemet, fylle på energien vår, slik at vi igjen har nok energi til en ny start på våren.

I vårt moderne samfunn jobber vi like mye om vinter som om våren, og da kan vi bruke mer tid i meditasjon og yin yoga for å sørge for at energien vår blir påfylt.

I yin yoga holder vi stillingene lenger enn i annen type yoga, vi jobber med pust og tilstedeværelse og bringer sinn og kropp inn i dypere hvile. På denne måten tillater du kroppen å frigjøre stress og blokkeringer.

Yin yoga kan hjelpe for søvnproblemer og indre uro, det kan styrke ledd og frigjøre dyperesittende spenninger i muskler og bindevev.

For deg som allerede gjør yoga, så kan dette være timen som vil gi deg dypere hvile og mer tilstedeværelse i pusten og kroppen, yin yoga kan også hjelpe med å frigjøre spenninger der det i annen type yoga kan være utfordrende å gi slipp.

Yin Yoga passer for alle og gir deg virkelig en mulighet til å gi slipp både mentalt og fysisk. Vi bruker lenger tid i hver stilling, fokuserer på en rolig pust, stiller oss inn i det meditative, holder fokus innover og gir slipp på dyperesittende spenninger.

Du kan oppleve i disse timene balansen mellom yin og yang i kroppen din. Ofte lever vi en hverdag med for mye stress og “yang” aktivitet, da vil yin yoga hjelpe oss å roe ned nervesystemet, styrke kroppen og gi en dypere forankring, slik vi kan hente energi fra et roligere sted inni oss. Med en styrket yin vil vi kunne bruke mer energi uten å bli stresset eller utbrent.

Alle stillinger kan bli tilpasset den enkeltes kropp.

Pris: 800,- Du kan kjøpe kurset her
(Kan også meldes på i sin helhet med klippekort – 1850,- for 10 klipp som du da kan bruke videre på kurs)

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.