Behandlinger

Soneterapi

Soneterapi/refleksologi er en terapeutisk massasje på føttene.

Når du mottar en time med soneterapi vil jeg massere forskjellige punkter som er knyttet til de ulike delene i kroppen, alt fra indre organer og respirasjonsystem til skjelett og muskler.

Massasjen vil åpne opp blokkeringer som kan skape overopphopning og stagnasjon i kroppens energiflyt som igjen kan skape smerter og sykdom. Soneterapi fornyer kroppens balanse og gir en friere flyt av energi og en renere kropp. Behandlingen i seg selv er rensende og egnergigivende.

 

Øreakupunktur

Balanserer og åpner blokkeringer i kroppen.

I en behandling med øreakupunktur stimuleres forskjellige punkter i ørene ved hjelp av tynne nåler. Disse punktene er tilknyttet forskjellige deler av kroppen.

Øreakupunktur gir jeg i forbindelse med soneterapi

Terapeutiske øvelser og yoga

På denne timen vil du få øvelser som gjør deg sterkere i den indre muskulaturen og lærer kroppen å bruke riktigere støttemuskultatur. Dette vil gi deg balanse i din holdning og gi kroppen stabilitet i det som kalles midtposisjon – vi lærer kroppen “å tenke” på nytt gjennom fysiske øvelser. Når vi får kontakt med riktigere muskulatur, så gir vi kroppen mulighet til å slippe unødvendige spenninger. Der hvor kroppen unødvendig spenner seg kan vi over tid få smerter og en dårlig holdning som kan påvirke ledd og skjelett.

Behandlingen er inspirert av Gabor Dalnokis teknikker

Timen kan kombineres med soneterapi eller yoga.

ThetaHealing

Gjennom en ThetaHealing reprogrammerer man den ubevisste delen av hjernen, du frigjøres fra begrensende tanker, følelser og mønster og vil åpne opp for mer glede, frihet og suksess.

Vi kartlegger hvilke mønster som holder tilbake og gjennom en dyp meditativ tilstand vil ubevisste og bevisste mønster kunne forløses og forandres.

Du kan lese mer om ThetaHealing her: http://www.bourgeon.co.uk/theta-healing/

Homeopati

Når du kommer på en time til meg vil vi bruke 1,5 time på første konsultasjon. Der vil vi gå gjennom alle symptomer du har nå og også dine tidligere sykdommer. Dette vil vise et bilde av hvilket homoepatimiddel som passer best til deg.
Timen kan i seg selv virke terapeutisk når vi går i dybden av dine utfordringer fra fysisk til psykisk plan.

Priser på behandlinger

Du kan bestille time ved å sende e-post eller ringe: stinekoppernaes@gmail.com / 90265173
Jeg gir behandlinger på Ålesundsklinikken i Tollbugata 8

soneterapi

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.