Yogalærerutdannelse i Ålesund

Yogautdannelsene er registrert i yoga alliance.

Yogalærerutdannelse 2023-24
200 timer RYT

Lærer: Stine Koppernæs

Datoer for helgene:

20. – 22 oktober – 23
1. – 3. desember – 23
5. – 7. januar – 23
1. – 3. mars – 23
19. – 21. april – 23
31. mai – 2. juni – 23
29. – 31. august – 23
28. – 30. september – 23

Tider helger:
Fredag: 18:00 – 21:00
Lørdag og søndag 11:00 – 18:00

(Med forbehold om endring av datoer ved uforutsette hendelser)

I tillegg blir det zoom-samlinger – datoer kommer i løpet av utdannelsen. Disse samlingene er det opptak av og det er ikke obligatorisk å være til stede på selve sendingen.

Det er også mulighet å delta på helgene på nett, da blir du tilsendt lenke til innlogging og er med på live sendingene fra der du er.

Denne utdannelsen passer for deg som ønsker å undervise yoga og meditasjon eller deg som ønsker å fordype deg i yoga og meditasjon av egen interesse. 

Denne utdannelsen gir gjennom yoga og meditasjon gode verktøy for å finne mer indre styrke og fysisk styrke og for å integrere teknikker for stressmestring.

Hver helg vil vi gå gjennom forskjellige temaer og vi vil jobbe med filosofi, meditasjon, yoga og pusteteknikker.

Helgene har ulike temaer som bidrar til en tryggere og sterkere yogapraksis. Du vil lære forskjellige program, og vi går gjennom programmene steg for steg slik du lærer hvordan du kan undervise yoga.

Du vil lære programmer for å styrke fysisk og psykisk helse og teknikker som virker skadeforebyggende i yoga. Anatomien vil ha et indre fokus, hvor du kjenner innenfra hva som er bra for din kropp og lære hvordan du kan videreformidle en trygg yogapraksis.

Med meditasjon som verktøy tar vi også med oss det meditative (mindful) fokuset inn i den fysiske yogaen, dette gjør det lettere å både integrere en trygg praksis selv i tillegg til å videreformidle dette til andre.

Du lærer enkle pusteteknikker og teori om pust og påvirkningen det har på nervesystemet.

Du lærer enkle meditasjonsteknikker som du kan ha med på yogaklassene dine og får også med lydfiler med meditasjon som du har med deg etter utdannelsen. Vi har spesielt fokus på chakraer og meditasjon.

Vi går gjennom yoga-filosofi på samlingene og hvordan vi kan integrere noen av grunnprinsippene fra denne filosofien i vår praksis og hverdag.


Utdannelsen har hovedfokus på vinyasa yoga og yoga for holdningsmuskulatur, men du lærer også noen roligere yoga-program (yin yoga). Du lærer også meditasjon og teori om chakraer.

Det vil være 8 samlinger i løpet av utdannelsen og i tillegg er det hjemmestudier og oppgaver mellom hver samling

Stine Koppernæs er registrert 500 RYT i yoga alliance og har jobbet som yoga- og meditasjonslærer siden 2006. Hun har over 20 års erfaring med yoga og meditasjon og flere utdannelser innen dette, i tillegg er hun utdannet innen homeopati, thetahealing, ernæring og soneterapi. Hun er opptatt av at yogaen skal virke styrkende og helbredende for kroppen og at hver enkelt gjennom kontakt med sin egen bevissthet og kropp, vil finne en yogapraksisk tilpasset sin konstitusjon.

«Vi har alle vår egen indre lærer og gjennom yoga og meditasjon kan vi gå inn i en dypere kontakt med vår egen bevissthet, kropp og pust»

Pris: 28 500,- ( I tillegg utgifter til litteratur for studiet)
Depositum 5500,- ved påmelding.

Påmelding og spørsmål til stine@yogaoghelse.no

(Påmeldingen til utdannelsen er bindende, men du har 14 dagers angrerett etter påmeldingen din ble sendt på mail.)

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.