Yogalærerutdannelse 2022

Yogalærerutdannelse i Ålesund, starter oktober 2022


Sertifisert 200 timers utdannelse – registrert i Yoga Alliance.

Lærer: Stine Koppernæs

Mail til stine@yogaoghelse.no for påmelding og spørsmål.

Oppstart oktober 2022


Datoer kommer snart

8 helgesamlinger og samlinger på zoom inni mellom (opptak av nettsamlinger)

Tider helger:
Fredag: 18:00 – 21:00
Lørdag og søndag 11:00 – 18:00

Pris: 28 500,- ( I tillegg utgifter til litteratur for studiet)

Hver helg vil ha forskjellige temaer og vi vil jobbe med filosofi, meditasjon, yoga og pusteteknikker.

På denne yogautdannelsen vil vi ha ulike temaer på samlingene som bidrar til en tryggere og sterkere yogapraksis. Du vil lære forskjellige program, hvorfor de er bygd opp som de er, og vi går gjennom programmene steg for steg slik du lærer hvordan du kan undervise yoga.

Du vil lære programmer for å styrke fysisk og psykisk helse og teknikker som virker skadeforebyggende i yoga. Anatomien vil ha et indre fokus, hvor du kjenner innenfra hva som er bra for din kropp.

Med dette meditative (mindful) fokuset i yoga, så er det lettere å både integrere en trygg praksis selv og å videreformidle dette til andre.

Du lærer enkle pusteteknikker og teori om pust og påvirkningen det har på nervesystemet.

Du lærer enkle meditasjonsteknikker som du kan ha med på yogaklassene dine og får også med lydfiler med meditasjon som du har med deg etter utdannelsen.

Vi går gjennom yoga-filosofi på samlingene og hvordan vi kan integrere grunnprinsippene fra denne filosofien i vår praksis og hverdag.


Utdannelsen har hovedfokus på vinyasa yoga, men du lærer også noen roligere yoga-program (yin yoga).Det vil være 8 samlinger i løpet av utdannelsen og i tillegg er det hjemmestudier og oppgaver mellom hver samling
.
Stine Koppernæs er registrert 500 RYT i yoga alliance og har jobbet som yoga- og meditasjonslærer siden 2006. Hun har over 20 års erfaring med yoga, flere utdannelser innen ashtanga yoga, yin yoga, yoga anatomi, meditasjon/mindfulness og en 5-årig utdannelse i homeopati. Hun er opptatt av at yogaen skal virke styrkende og helbredende for kroppen og at hver enkelt gjennom kontakt med sin egen bevissthet og kropp, vil finne en yogapraksisk tilpasset sin konstitusjon.


«Vi har alle vår egen indre lærer og gjennom yoga og meditasjon kan vi gå inn i en dypere kontakt med vår egen bevissthet, kropp og pust»

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.