Yogahelg med Daniel Gjerde i Ålesund

Velkommen til en nydelig yogahelg med Daniel Gjerde

Helgen 24. & 25. november blir det fordypning i yoga og meditasjon på thon hotel Ålesund

Lørdagen tilnærmer vi oss yogaen gjennom fokus på pust og detaljer i stillingene, vi har spesielt fokus på holdningsmuskulatur, knær og hofter.
Vi bygger styrke og smidighet og utfører stillingene på en måte som er støttende for ledd og holdningen vår.
Søndagen går vi gjennom yogaen i flyt med pusten, vi integrerer det vi har lært på lørdagen.
Hver dag avsluttes med yin yoga og meditasjon.

 

 

 

Lørdag (10:00 – 16:00):
Timen starter timen med fokus på pust, bandhas (energilåser) og øvelser for holdningsmuskulatur. Vi gjør øvelser som gjør at muskulatur i ryggrad blir styrket og øvelser for å få kontakt med bandhas uten å måtte tenke på det. 🙂

Videre blir det inn i en asana praksis med fokus på stående posisjoner. Du vil få nøye instruksjon til hvordan du skal bruke føtter, ben og hofter i diverse posisjoner. Om du har hatt skader vil dette være fin veiledning, og er du smertefri får du mye utfordring mot forebygging og forståelse av yoga posisjonene. Gjennom teknikk skaper vinye forbindelser mellom hjernen og resten av kroppen, slik at kroppen og sinnet kan komme inn i en sunnere tilstand.

Etter lunsj er det yin og meditasjonsklasse med fokus på verdsettelse. I yin yogaen har vi spesielt fokus på å løse opp i hoftene.

Søndag: (10:00-15:00)
Vi starter på samme måte som lørdagen med gjennomgang av pust, bandhas og holdningsøvelser.

Deretter går vi inn i en flow workshop med fokus på pust, og vi bringer med oss det meditative i den fysiske praksisen. Her vil vi få tid til å integrere det vi lærte på lørdagen.

Vi avslutter dagen med yin og meditasjon på medfølelse. I yin yogaen har vi nå fokus på foroverbøyninger som vil bidra til å roe ned hele nervesystemet etter helga.

 

Lørdag 24.11.18 kl 10:00 – 16:00
Søndag 25.11.18 kl 10:00 – 15:00
Påmelding til: stinekoppernaes@gmail.com
Pris: 1600,- kr

 

 

Daniel er fulltids yogalærer i Oslo, han har en lang utdannelse i tilnærmingen yogaworks og har også bidratt som lærer på deres yogalærerutdannelser. Yogaworks har spesielt fokus på anatomi og Daniel er ekspert på hvordan man finner bærekraftige posisjoner i stillingene. Han lærer bort yoga på en trygg måte for rygg, hofter og knær og viser hva vi skal gjøre for å unngå overbelastning i yoga.
Daniel har også en evne til å få yogaen til og føles som en lek da han bringer inn mye glede og humor i undervisningen. Alle går hjem med mer glede etter en helg med ham.
Han har vært i kloster i Nepal og studert buddhisme i Kopan Monestary, hvor han blant annet lærte «mind-training». Mind training er enkelt og greit det å trene sinnet. Gjennom forskjellige øvelser kan vi snu vanene i sinnet til noe mer positivt både for oss selv og de rundt oss.
Han henter inn denne treningen av sinnet fra buddhismen i sin lærerstil, med en god porsjon medfølelse, forståelse og humor. Hans visjon for yoga er å skape mer bevissthet i kroppen, sinnet og pusten.
«Bevissthet stopper ikke, vi kan alltids bevege oss dypere og realisere mer og mer hva som allerede er i oss av potensiale.»

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.