Yoga Workshop 29. november

Inspirert og takknemlig etter ei nydelig helg med dere yogier.

Etter kurset fikk vi lyst å holder kurs sammen igjen, så vi har satt opp en søndag – 29. november.

På dette kurset vil du som sist både få den kraftfulle og styrkende yogaen fra Andrew og den rolige yogaen og meditasjonen fra Stine som gjør at kroppen og sinnet faller til ro.

Vi starter kl 12 og avslutter kl 16:30 (Inkludert en pause med litt mat og drikke)

Andrew starter dagen med Yogic Arts som er en kraftfull yogaform som gir balanse, styrke og fleksibilitet. Vi går inn i yogastillingene fra et sted hvor vi finner styrken innenfra, slik at den dypere muskulaturen blir vekket opp og styrket.

Andre delen av dagen blir det Yin Yoga og meditasjon med Stine, der vi fordyper oss i yogastillinger som løser opp dyperesittende spenninger, roer ned sinnet og fokuserer innover, før dagen avsluttes med meditasjon.

(Alle stillingene kan bil tilpasset ditt nivå. En fordel å være litt trent fra før, men ingen forutsetning at du har gjort yoga)

Andrew er en fantasisk yogalærer og har gjennom yogaen funnet en utrolig kraftfull og deilig måte å bevege og rense seg selv på. Han opplever at hele vårt vesen er spesialdesignet / utviklet til å bevege seg, og at bevegelse er med på å fjerne energiblokkeringer, og tette igjen energilekkasjer – og det er nettopp det yoga er for han – bevegelse.

Bevegelse av den fysiske kroppen, bevegelse av pust, bevegelse av prana / energi, bevegelse av tanker.

Den fysiske yogapraksisen tar ham tilbake til hva som er det viktige og essensielle med livet. Gode mennesker, god mat, gode samtaler, godt hardt arbeid, god utfordrende fysisk praksis, som sprer seg ut i resten av livet. Den fremmer en fredfullhet, en stille styrke som gjør ham i bedre stand til å leve livet som det mennesket han ønsker å være, i alle dets former og farger og nyanser.

Det er dette han ønsker å dele med deg på dette kurset. Hans kjærlighet til yogapraksisen, og at alle som er med på kurset skal kunne ha sine egne opplevelser på alle de plan de måtte behøve, i en trygg og god setting.

Stine vil på dette kurset ta deg med inn i det meditative aspektet av yogaen. Vi vil fokusere på å frigjøre dyperesittende spenninger og blokkeringer – både i kropp og sinn – kroppen påvirker tankene og følelsene våre og veien inn til stillhet kan gå gjennom å roe ned kroppen og pusten.

Hun opplever at spenninger som sitter i kroppen kan skape blokkeringer på både fysisk og emosjonelt plan og dette kan etter hvert skape mer stress. Gjennom yogaen vil vi gå innover for å gi slipp på dette stresset og lære bevisstheten vår til å hvile innover i kroppen, forankre deg i en indre ro, åpne opp kroppen din slik du kan frigi stress og spenninger.

Pris: 750,- for hele dagen
TId: Søndag 29. november kl 12:00 til 16:30
Sted: Delta Aktivt på Kråmyra

Påmelding og spørsmål til: stinekoppernaes@gmail.com
Påmelding helst innen 20. november

andrew yoga2

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.