Yoga, aksept og styrke

En av de tingene jeg liker best med Ashtanga Yoga er at kroppen bygger opp mental og fysisk styrke, samtidig som vi strekker musklene og skaper mer rom inni oss. Det er en skånsom måte for kroppen å bli smidigere på når vi samtidig bygger opp styrke.

Yoga er rensende på kropp og nervesystem og dette gjør også at undertrykte følelser og minner kan komme til overflaten. Styrken man bygger opp i Ashtanga Yogaen – både den fysiske og den mentale som vi får gjennom å fokusere innover på pust og drishti (fokuspunkter) – gjør at vi enklere kan møte det som skjer inni oss.

Vi lærer oss å observere tanker og følelser, og i denne bevisstheten gir vi et større rom og aksept til at alt kan være som det er både inni oss og utenfor oss. Den fysiske styrken og bedringen av våre pustemønster, gir oss en kroppslig tilstedeværelse slik det er lettere å møte utfordringer i hverdagen.

Meditasjon i tillegg til yoga gir et enda større rom og bevissthet, hvor vi kan hvile i stillhet bakenfor tanker og følelser.

silence

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.