Yin Yoga og treets element

Våren er i følge kinesisk medisin treets element. Treet representerer forandring, det gir oss kraft til å sette i gang med våre planer, det gir oss retning i livet.

Når vi har balanse i treets element har vi nok energi til å gjennomføre våre planer med entusiasme og glede.

20160901_140742.jpg

I Yin Yoga kan vi gjennom å forandre fokus i øvelsene, styrke de forskjellige elementene innenfra, vi vil gjennom økt bevissthet bli bedre kjent med kroppen og tankene våre og på den måten bli mer klar over hva kroppen vår har behov for.

Vannelementet styrker elementet tre, vann er vinterens element og for at vi skal kunne ta i bruk vårens energi på best mulig måte er det viktig at kroppen har fått nok hvile om vinteren. Gjennom  Yin Yoga kan vi ha fokus på de forskjellige elementene gjennom hele året ettersom hva vi har behov for, slik at kroppen vår får den støtten den trenger gjennom hver livsfase og hver årstid.

For mye eller for lite av de forskjellige elementene skaper ubalanse, jo mer vi vender sansene innover, vil vi bli kjent med hva kroppen har behov for til enhver tid. Gjennom Yin Yoga og meditasjon lærer vi å stilne tankene og snu sansene innover, vi blir mer oppmerksomme på hva som foregår i kroppen vår, vi blir mer bevisst våre tankeprosesser og hva som tar energi fra oss og hva som gir oss energi.

Gleder meg til kurs med Daniel 12. – 14. mai. Da avslutter vi hver dag med Yin Yoga og meditasjon etter energigivende og styrkende yoga med fantastiske Daniel.

daniel bygdøy

«If you can grow in love you will grow in awareness, if you can grow in awareness you will grow in love.»
Osho

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.