Takk for 2018 & godt nyttår


«And now let us welcome the new year, full of things that never were»
Reiner Maria Rilke


Denne høsten startet jeg opp med yogakurs i Storhauggata 2 i lokalene til Aspøya fysioterapi og manuellterapi. Timene fortsetter der til neste år, samtidig som jeg holder på å bygge yogastudio på loftet mitt. Noen søknader og oppussing som skal bli ferdig, men håper å bli ferdig før neste høst.

Lokalene på loftet er også små, og jeg tenker å fortsette med små klasser utenom på noen av helgekursene hvor vi noen ganger leier større lokaler. Det er en del mer å gjøre på loftet, men vinduene er iallfall på plass… og planen er at alt blir lyst/ hvitt.

Når det blir yoga på loftet så vil jeg også ha mulighet til å holde morgenklasser i Ashtanga.

Yoga & meditasjon i 2019

Nå har jeg begrenset antall deltakere i Storhauggata, slik at vi får litt bedre plass på timene.

Hjertelig velkommen til timer neste år, vi starter opp igjen 10.  januar.
(Pågående kurs har oppstart 9. januar)

Timeplanen for neste år finner du her:
timeplan
Klar for påmelding for dere som har klippekort eller du kan kjøpe klippekort ved å sende en melding til stinekoppernaes@gmail.com. (1500,- for 10 klipp)

23. januar starter også nybegynnerkurs i Ashtanga yoga og et kurs i yoga for holdningsmuskulatur: yogakurs

Kurs i meditasjon:

Meditasjonskurs

Kurs i meditasjon og chakraer


Meditasjonsutdannelsen starter i oktober 2019:
Meditasjonsutdannelse

Boka jeg har skrevet om meditasjon kan du finne her:
Be the Alchemist of Your Life

«Be the Alchemist of your life» handler om hvordan vi gjennom meditasjon kan transformere forholdet til oss selv og den inneholder også teknikker for meditasjon og bevisstgjøring, her er et lite utdrag:

«When you go within and become conscious of fears and limiting beliefs holding you back, you can from there choose a different path. Now you have the consciousness to let love choose your path forward, life will flow, you will be in the presence of unconditional love and fear will dissolve in this state. The more you dare, the more love will enter and naturally the illusions that fear has created will dissolve in your mind, the mind will again be in its original state of Silence.»

Jeg avslutter dette året med å skrive ned alt jeg er takknemlig for i året som har vært og etter det skal jeg skrive en liste over planer og drømmer for det kommende året.

Gode ønsker til deg for 2019

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.