Søvn & meditasjon

Ved langvarig stress og traumer/sjokk kan nervesystemet bli fanget i fight/ flight, hvor det sympatiske nervesystemet er overaktivert også når vi er ute av en stressende situasjon.

Dette kan blant annet føre til søvnproblemer, ubalanse i hormonsystemet, rygg- og hofteplager (blant annet fordi vi strammer muskler som ikke støtter en sunn rygg), høyt blodtrykk og andre livsstilsplager.

Yoga og meditasjon har vist å ha en positiv effekt på disse utfordringene som kan komme både etter sjokk og traumer eller at vi har levd et liv med for mye negativt stress over tid.

Gjennom yoga og meditasjon kan vi styrke det parasympatiske nervesystemet / vagusnerven som gjør at kroppen lærer seg å komme inn i dypere ro.

Kurset finn din zen & søvn inneholder både meditasjon & yoga for å styrke det beroligende nervesystemet og også thetahealing for å frigjøre underliggende mønster som fører til stress.

Kurset er rettet spesielt for deg med søvnproblemer, men vil generelt også bidra til å frigjøre stress og være angstdempende.

Kurset inneholder:

🌟Yoga og pust for å styrke det beroligende nervesystemet

🌟 Meditasjoner for å frigjøre underliggende mønster som gjør at vi stresser

🌟 Meditasjonsfiler for bedre søvn som du kan høre på før du legger deg.

🌟 Du beholder innloogingen og kan repetere dette kurset så ofte du vil og integrere yoga & meditasjon som en del av din kveldsrutine.

🌟 Det inneholder også filer med teori om stress, søvn og nervesystemet og hvorfor yoga, pust og meditasjon virker – dette kan motivere deg til å integrere en jevn praksis som vil ha en positiv effekt på helsa og søvnen.

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.