Sommer Yoga – Ashtanga og Yin Yoga

Hei 🙂

Håper sommeren din er fin der hvor du er.

Hvis du er i Ålesund i juli, så kommer jeg dit for å holde yogatimer i to uker (mulig at det blir 3 hvis det er nok interesse)

Datoene jeg har satt opp for Ashtanga Yoga er 11. – til 22. juli.

Datoer for Yin Yoga kommer snart – gjerne send meg en e-post til stinekoppernaes@gmail.com hvis du har spesielle tider på dagen du ønsker yoga. Veldig inspirert og mye nytt å dele etter å ha vært på kurs med Anita Abrahamsen på Yinyogainstituttet i Oslo. 🙂

Ashtanga Yoga fra 11. til 22. juli

Mandag, onsdag og fredag fra kl 09:30 til 11:30

Uledete klasser

Sted: Delta Aktivt på Kråmyra


cropped-yoga-og-helse-11.jpg
Foto: Erika Koppernæs – Trolltegn

I Ashtanga Yoga lærer vi å bruke pusten i en flyt med bevegelsene vi gjør, sammen med noe som kalles bandhas (energilåser) og drishti (fokuspunkter).
Denne forbindelsen mellom hvor vi fester blikket, pusten og bevegelsen i stillingene gjør at yogapraksisen blir som en meditasjon i bevegelse.
Vi bruker en dyp pust som blant annet varmer opp kroppen, hjelper deg å holde fokus innover og virker rensende på kroppen.
Vi gjør en fast sekvens hver gang og etter hvert så lærer du denne sekvensen uten instruksjon. Når du etter hvert kan sekvensen vil du kunne ha et sterkere fokus innover i deg selv når du praktiserer. Læreren vil hjelpe deg til fordypning i stillingene og veilede videre i serien når du er klar for det.

I Ashtanga Yoga vil kroppen din bygge opp styrke samtidig som den får mer fleksibilitet, pusten og bevegelsene renser nervesystemet og sinnet stilnes når vi praktiserer på denne måten. Yoga gir kroppen både en sterkere og åpnere holdning, pusten er åpnere og friere, og sinnet er mer fokusert og stille.

Jeg veileder deg i Ashtanga på en varsom måte, tilpasset din kropp og dine ønsker for hva yoga skal gi deg i ditt liv. Dette gjør at den forholdsvis krevende Ashtanga-serien kan bli integrert i det tempoet du og din kropp tillater, der du gradvis bygger opp styrke og fleksibilitet. Du vil lære å integrerer dyp styrke og dyp avslapning i kjernemuskulaturen, slik du er i alle stillingene ut fra et sterkt fundament og med en indre integritet.

Påmelding senest 10. juli med hvilke dager du ønsker å delta til: stinekoppernaes@gmail.com


Pris: 450,- kr for 3 klasser // 850,- kr for 6 klasser // drop-in 200,- kr

Lenke til facebook: Ashtanga Yoga

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.