Pilates i Ålesund

Neste kurs starter mandag 13. januar og går over 11 uker (pause i vinterferien).
Pris er 2035,- for hele kurset.
Spørsmål til stine@yogaoghelse.no
Du kan følge kurset på facebook her for å bli minnet om tider

Påmelding her

Pilates trening består av en serie med øvelser, utført med kontrollerte bevegelser, for å bygge opp styrke og bevegelighet av hele kroppen, med særlig fokus på kjernemuskulatur. Øvelsene vil tilpasses hver enkelt i klassen.

På disse timene vil du få grundig innføring i pilates prinsipper, og veiledning i øvelsene tilpasset deg og din kropp. Det vil også tilrettelegges om du har utfordringer som skader, ledd plager, rygg plager eller andre smerter.

Erika Koppernæs underviser våre Pilates-timer. Erika underviser med integritet og varme. Erika har trent pilates og yoga i 20 år, og har utdannelse som pilatesinstruktør. Hun har også trenerutdannelser fra svømming, treningstudio og marinen, hun har tidligere vært trener for landslaget i undervannsrugby og spinninginstruktør.

Hun har holdt timer i pilates hos Trolltegn concept space, og har nå begynt å holde timene hos yoga og helse i Kongensgate 1.

Vi har i tillegg til kurset 2 drop-in-timer i pilates på onsdager kl 20:15 og fredager kl 16:15.
For å delta på drop-in-timer kan du kjøpe klippekort, drop-in eller medlemskap.
Her kan du melde deg på i timeplan.
Vi har tilbud ut januar på 699,- per måned for medlemskap, og da kan du komme på alle timer i pilates, yoga og meditasjon.

Spørsmål om medlemskap? Da kan du sende melding til stine@yogaoghelse.no

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.