Marsipan var mye enklere å lage enn jeg trodde.
Her er oppskriften. (Inspirert av økosjokolade.no)
INGREDIENSER MARSIPAN:
- 3 dl mandler
- 3 dl melis
- 1/2 ts vaniljepulver
- 1-2 ss vann
- 1-2 ss agavesirup
Bland alt det tørre først, ha i vann og agavesirup sammen til slutt til blandingen er passelig marsipanaktig.
SJOKOLADETREKK:
- Smeltet sitronsjokolade (green & blacks – fås hos arnika.no)
- Agavesirup
- Kokossukker
- Cocosa extra virgin
- Kakaopulver
- Kakaomasse – supernature (fås også hos arnika.no)
Alt smeltes i og røres ut i vannbad.
Holder sjokoladen flytende når jeg lager marsipankulene, heller flytende sjokolader over og drysser tilslutt litt kokos på toppen. Mamma sier det var den beste marsipanen hun har smakt 😉
ØNSKER DEG EI STRÅLENDE, FREDELIG OG GOD JUL