Nedsnødd marsipankonfekt

Marsipan var mye enklere å lage enn jeg trodde.

Her er oppskriften. (Inspirert av økosjokolade.no)

INGREDIENSER MARSIPAN:

  • 3 dl mandler
  • 3 dl melis
  • 1/2 ts vaniljepulver
  • 1-2 ss vann
  • 1-2 ss agavesirup

Bland alt det tørre først, ha i vann og agavesirup sammen til slutt til blandingen er passelig marsipanaktig.

SJOKOLADETREKK:

  • Smeltet sitronsjokolade (green & blacks – fås hos arnika.no)
  • Agavesirup
  • Kokossukker
  • Cocosa extra virgin
  • Kakaopulver
  • Kakaomasse – supernature (fås også hos arnika.no)

Alt smeltes i og røres ut i vannbad.
Holder sjokoladen flytende når jeg lager marsipankulene, heller flytende sjokolader over og drysser tilslutt litt kokos på toppen. Mamma sier det var den beste marsipanen hun har smakt 😉

ØNSKER DEG EI STRÅLENDE, FREDELIG OG GOD JUL

Jul14

 

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.