Meditasjonskurs i Ålesund

Meditasjonskurs i Ålesund 2. – 4. august 2019

Tider:
Fredag 2. august: 17:30 – 20:00
Lørdag 3. august: 12:00 – 18:00
Søndag 4. august: 12.00 – 14.30

Påmelding: kjøp kurs her eller sende spørsmål til stine@yogaoghelse.no
Pris: 2400,- (900,- for å repetere kurset)

Her vil vi fordype oss i meditasjon og lære enkle teknikker for å meditere. Du vil få veiledning slik at du i etterkant av kurset har nok kunnskap til å meditere hjemme. På dette kurset lærer du alt du trenger for å starte opp med daglig meditasjon – både med øynene lukket som i tradisjonell meditasjon, men også med øynene åpne.

Når vi også bruker meditasjon med åpne øyner, så kan vi lettere integrere det meditative i hverdagen, da kan vi enklere gå ut av kroppens stressreaksjoner og bevare mer klarhet og tilstedeværelse i hverdagen vår.

Meditasjon kan blant annet gi:
Stressmestring
Klarere bevissthet
Mer energi
Mer tilstedeværelse
Mer ro
Bedre søvn
Bedre balanse i nervesystem og endokrinsystem
Lavere blodtrykk
Bedret pust

Ønsker du å lære å få et mer objektivt og bevisst forhold til tanker, teknikker som kan gjøre at du kan bevare roen i stressede situasjoner, lære å romme mer av den du er så du kan slippe spenninger og opplagrete følelser i kropp og sinn? Vi fordyper oss i enkle og effektive meditasjonsteknikker for å lære akkurat dette.

På kurset lærer du 4 teknikker og teorien om hvorfor de virker, vi mediterer mye sammen, slik at du i etterkant av kurset har nok erfaring til å fortsette med meditasjon hjemme. Du stiller alle spørsmål du ønsker for å kjenne at du har nok kunnskap til å fortsette med meditasjon hjemme.

Store deler av livet vårt blir styrt av vår underbevissthet, de fleste bruker kun 5 til 10 % av vårt potensiale. Gjennom meditasjon kan vi nå dypere nivå av bevissthet og dermed bruke energien våre mer bevisst, samtidig som vi løser opp i negative mønster som kan ligge på det ubevisste planet. Disse ubevisste mønstrene kan ha en negativ påvirkning på oss og de skaper ofte unødvendig stress og indre uro. Når de ubevisste sidene blir bevisst har vi en større mulighet til å frigjøre opplagrete negative følelser og til å leve et liv med mer tilstedeværelse.

Påmelding her eller spørsmål til stine@yogaoghelse.no

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.