Meditasjon & å leve i din sannhet

Satya er en retningslinje innenfor yoga filosofi og det betyr sannferdighet eller sannhet. For å leve vår sannhet og være i kontakt med det som er sant for oss og vår skaperkraft så må vi å gå ut av tankenes begrensninger.

Vi er oppvokst i en verden hvor vi blir tillært negativ tenkning fra vi er barn av, disse negative tankemønstrene kan stoppe oss fra å skape det livet vi ønsker.
Å leve vår sannhet er nært knyttet til vår skaperkraft og har vi mønster som sier i mot det vi egentlig ønsker å skape og leve i, så stopper vi vår egen skaperkraft.

Når vi lever vår sannhet og er i kontakt med vår sannhet så er det enklere å kommunisere både med universets skaperkraft og å kommunisere med andre mennesker. Når vi tviler på hva vi egentlig ønsker så vil den tvilen gjerne bli speilet i de rundt oss. Når vi skaper vår virkelighet ut i fra frykt i stedet for vår sannhet, så kan vi også ende opp med å leve et liv hvor vi føler oss ute av vår sanne livsvei.

Meditasjon gjør bevisstheten vår klarere eller rettere sagt vi går mer og mer inn i vår klare bevissthet og da er det lettere å navigere gjennom lagene av bevissthet og mønster og skape det vi virkelig ønsker.

​Bevisstheten vår har en tendens til å være i tanker hele tiden når vi er våkne, noe skjer ubevisst og noe er bevisst tenkning. Uten meditasjon tenker vi veldig mye hver dag og det har blitt en uvane de fleste er fanget i.

Når vi frigjør bevisstheten vår fra spiralene av tenkning, så ser vi klarere, vi har klarere tanker, vi har klarere intuisjon, vi er mer klar over retningen vi skal i, vi finner løsninger eklere, vi frigjør mer kreativitet og livsenergi. Vi blir også fra denne klarheten bevisst våre ubevisste mønstre som kan kontrollere oss og har mulighet til å frigjøre oss til å bli styrt av klar bevissthet, istedet for å bli delvis styrt av våre ubevisste mønster.

I det ytre kan vi praktisere ikke-griping i forhold til andre mennesker, ubevissste mønster kan gjøre at vi har usunne bindinger til andre. Når vi setter bevisstheten vår fri fra våre egne usunne mønster så frigjør vi også disse usunne mønstrene til andre.

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.