Kurs i yoga og holdningsmuskulatur

Gabor Dalnoki lærer deg på dette kurset terapeutiske øvelser som gjør deg sterkere i den indre muskulaturen og lærer kroppen å bruke riktigere støttemuskultatur. Dette vil gi deg balanse i din holdning og gi kroppen stabilitet i det som kalles midtposisjon – vi lærer kroppen «å tenke» på nytt gjennom fysiske øvelser. Når vi får kontakt med riktigere muskulatur, så gir vi kroppen mulighet til å slippe unødvendige spenninger. Der hvor kroppen unødvendig spenner seg kan vi over tid få smerter og en dårlig holdning som kan påvirke ledd og skjelett.

Gabor


Kurset vil gi deg teknikker for:
Maksimum stabilitet
Minimum forbruk av energi
Enklere arbeidsdag med bedre holdning og riktig bruk av muskulatur
Mental balanse
Holdning i balanse
Varig stabil holdning – kroppen vil lære å huske den optimale måten å støtte seg selv på og etter ca to måneder med disse øvelsene vil det være inkorporert.

Stine Koppernæs starter og avslutter begge dager med yoga og meditasjon. Yogaen er tilpasset også til deg som aldri har gjort yoga før.

yinyoga


Påmelding til: stinekoppernaes@gmail.com
Mer info på: yogaoghelse.no / gabor.no
Sted: Sentralt i Ålesund
Pris: 2500,- kr (1900,- kr for studenter/uføre)
5. og 6. november kl 10:00 til 17:00

Litt om prinsippene i Gabors undervisning og behandling:

I utviklingen fra barn til voksen skjer det stadige forandringer i samspillet mellom psyke, muskler og skjelett. Når forutsetningene er trygge, smelter de ulike fasene i veksten sammen til en voksen helhet. Denne helheten, din totale personlighet, skal fungere optimalt for at du skal ha et fritt valg til å formgi, føle og gi deg selv en retning i livet.

Ved hjelp av enkle øvelser som du tar med hjem og gjør daglig i ca ti minutter, kan du innhente deler av utviklingen som er blitt hemmet. Forutsetningene for en trygg og komplett vekst er ikke alltid tilstede, og der vi blir hemmet eller tilpasser oss unaturlige krav utenfra, oppstår ofte unaturlige spenninger. Denne tilegnede holdningen og bevegelsesmønstre gir en ufrihet som kan vedvare hele livet dersom en ikke gjør noe med det.

Undervisningen er fysisk rettet, og gjør det mulig å finne tilbake den opprinnelige holdningen og bevegelsen. Plager hvor dette er aktuelt, er for eksempel smertetilstander i bevegelsesapparatet (muskler, sener, ledd og skjelett), hindring i din kreativitet i sport, dans, musikk, teaterkunst osv, samt problemer med å uttrykke deg fritt.

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.