Kurs i chakraer & meditasjon

På dette kurset lærer du meditasjoner for hvert chakra, vi jobber med teknikker for bevisstgjøring og frigjøring av blokkeringer

I kroppen har vi syv hovedsenter for energi som på sanskrit kalles chakraer – direkte oversatt til norsk betyr det ildhjul og er også kalt energihjul.

Disse syv primære chakraene er subtile energisenter som ligger langs ryggraden. Hvert chakra representerer forskjellige sider av vår bevissthet. Hvert chakra bærer styrkene våre og når de er i balanse så kan vi for eksempel oppleve ubetinget kjærlighet og glede, vi våger å leve vår sannhet uavhengig av samfunnets forventninger og vi føler oss trygge og forankret i kroppen vår og på jorda.

Chakraene kan bli blokkert av våre skyggesider. For eksempel kan de gangene vi har blitt avvist stenge av for kjærlighet, når vi har vært utrygge kan vi ha mistet følelsen av å være trygge i vår egen kropp, når vi har blitt kritisert eller straffet for å si vår sannhet så kan vi ha undertrykket styrken og sannheten vår.

Gjennom meditasjon og annet energiarbeid, så jobber vi med å løse opp i det som blokkerer chakraene våre, vi løser opp i opplagrete følelser og gamle minner og frigjør energien som er i chakraene. Dette gjør at vi kan føle oss friere i kroppen og bruke vår egen energi mer konstruktivt.

Du blir veiledet gjennom forskjellige meditasjoner hvor vi bevisstgjør hvert chakra, dets styrke og hva som blokkerer. Vi bruker meditasjonsteknikker for å løse opp i eventuelle blokkeringer i chakraene. Vi bruker skriving som verktøy slik du enkelt kan ta med deg det du jobber med på kurset og fortsette å fordype deg hjemme.

Påmelding til stine@yogaoghelse.no
Pris: 750,- kr

https://yogaoghelse.punchpass.com/passes/61270

«Peace is the inner nature of humankind.
If you find it within your self, you will then find it everywhere.»
Ramana Maharshi

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.