Kurs i chakraer & meditasjon

Lørdag 24. september i Ålesund og lørdag 1. oktober hos Puro yoga i Oslo
Kl 14:00 – 17:00

Påmelding her og sende mail til stine@yogaoghelse.no om hvilket kurs du vil delta på

I yogafilosofi lærer vi om kroppens subtile energisystem.
I følge denne filosofien har vi i kroppen syv hovedsenter for energi som på sanskrit kalles chakraer – direkte oversatt til norsk betyr det ildhjul og er også kalt energihjul.

Disse syv primære chakraene er subtile energisenter som ligger langs ryggraden. Hvert chakra representerer forskjellige sider av vår bevissthet. Hvert chakra bærer styrkene våre og når de er i balanse så kan vi for eksempel oppleve ubetinget kjærlighet og glede, vi våger å leve vår sannhet uavhengig av samfunnets forventninger og vi føle oss trygge og forankret i kroppen vår og på jorda.

Chakraene bærer også våre skyggesider.
For eksempel kan de gangene vi har blitt avvist stenge av for kjærlighet, når vi har vært utrygge eller opplevd sjokk kan vi ha mistet følelsen av å være trygge i vår egen kropp, når vi har blitt avvist eller møtt med aggresjon når vi har uttrykt vår sannhet, så kan vi ha undertrykket styrken vår, vårt naturlige uttrykk og sannheten vår.

Gjennom meditasjon og annet energiarbeid, så jobber vi med å løse opp i det som blokkerer chakraene våre, vi løser opp i opplagrete følelser og gamle minner og frigjør energien som er i chakraene. Dette gjør at vi kan føle oss friere i kroppen og bruke vår egen energi mer konstruktivt.

Du blir veiledet gjennom forskjellige meditasjoner hvor vi bevisstgjør hvert chakra, dets styrke og skyggeside, vi bruker også en teknikk kalt thetahealing for å løse opp i eventuelle blokkeringer i chakraene. Vi bruker skriving som verktøy gjennom kurset, slik at du enkelt kan fordype deg videre når du repeterer meditasjonene.

Kurset har ikke hovedfokus på selve chakraene, men fokus på hva vi kan frigjøre av blokkeringer og integrere mer bevissthet / tilstedeværelse i kroppen. Energisystemen våre vil komme i balanse av seg selv når vi frigjør mer og mer av det som er undertrykket / stagnert i vårt system.

Kurset holdes av Stine Koppernæs

Har du spørsmål om kurset? Da kan du sende mail til stine@yogaoghelse.no

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.