Kurs i Ashtanga yoga

Nytt kurs i Ashtanga yoga 13. – 15. november

Fredag 18:30 – 20:30
Lørdag og søndag 12:30 – 14:30

Påmelding her eller spørsmål til stine@yogaoghelse.no
Pris: 1200,- for hele kurset

Yogaen kan tilpasses hver enkelts kropp og du får nøye innføring i pust og øvelser for aktivering av støttende muskulatur, slik at yogaen blir utført på en sunn måte for din kropp. Etter dette kurset kan du fortsette på de ukentlige timene i Ashtanga yoga. I Ashtanga Yoga lærer vi å bruke pusten i en flyt med bevegelsene vi gjør.
Denne forbindelsen mellom hvor vi fester blikket, pusten og bevegelsen i stillingene gjør at yogapraksisen blir som en meditasjon i bevegelse. Vi lærer en pust som blant annet varmer opp kroppen, hjelper deg å holde fokus innover og virker rensende på kroppen.
Vi gjør en fast sekvens hver gang og etter hvert så lærer du denne sekvensen utenat. Når du etter hvert kan sekvensen vil du kunne ha et sterkere fokus innover i deg selv når du praktiserer.

I Ashtanga Yoga vil kroppen din bygge opp styrke samtidig som den får mer fleksibilitet, pusten og bevegelsene renser nervesystemet og sinnet stilnes når vi praktiserer på denne måten.
Når vi praktiserer yoga så vil resten av dagen være mer avslappet og effektiv, nå har kroppen både en sterkere og åpnere holdning, pusten er åpnere og friere, og sinnet er mer fokusert og stille.

Du blir veiledet i Ashtanga på en varsom måte, tilpasset din kropp og dine ønsker for hva yoga skal gi deg i ditt liv. Dette gjør at den forholdsvis krevende Ashtanga-serien kan bli integrert i det tempoet du og din kropp tillater, der du gradvis bygger opp mer styrke og fleksibilitet.

Kurset holdes av Hildegunn Blindheim – hun er sertifisert lærer i Ashtanga yoga med flere års erfaring som instruktør. Hildegunn har 2 utdannelser og andre fordypningskurs innen Ashtanga hos dyktige lærere i inn- og utland.

De ukentlige timene hos oss i Ashtanga yoga holdes av Hildegunn og Stine.

Solhilsener lærer du på nybegynnerkurset, og hver bevegelse blir nøye gjennomgått for at du skal ha en praksis tilpasset din kropp.

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.