Helgekurs i Yoga – Yogic Arts, Yin Yoga og meditasjon

I sommer var jeg så heldig å få oppleve Duncan Wong og fordype meg i hans yogaform Yogic Arts. Denne yogatypen ga meg en enda dypere opplevelse av Ashtanga Yoga og ga meg kontakt med en indre styrke som gjorde at jeg kunne gjøre yogastillinger som jeg før opplevde at var for utfordrende.

Du kan lese mer om Yogic Arts her: yogicarts.com

Nå kommer fantastiske Andrew til Ålesund for å holde kurs i dette systemet – Andrew har gått i lære hos Duncan Wong, underviser til vanlig i Oslo og er en superdyktig yogalærer som jeg håper flest mulig får oppleve 🙂

Helgekurs med Andrew

Om kurset:

Tider: 30. oktober – 2. november
Kl: 18:00 – 20:00 fredag. 12:00 – 16:00 lørdag og søndag

Bli med Andrew og Stine på en helg inn i yogaverdenen.

Andrew starter hver dag med Yogic Arts som er en kraftfull yogaform som gir balanse, styrke og fleksibilitet. Vi går inn i yogastillingene fra et sted hvor vi finner styrken innenfra, slik at den dypere muskulaturen blir vekket opp og styrket.

Andre delen av dagene blir det Yin flow og meditasjon med Stine, der vi fordyper oss i yogastillinger som løser opp dyperesittende spenninger, roer ned sinnet og fokuserer innover, før dagen avsluttes med meditasjon.

(Alle stillingene kan bil tilpasset ditt nivå. En fordel å være litt trent fra før, men ingen forutsetning at du har gjort yoga)

Andrew er en fantasisk yogalærer og har gjennom yogaen funnet en utrolig kraftfull og deilig måte å bevege og rense seg selv på. Han opplever at hele vårt vesen er spesialdesignet / utviklet til å bevege seg, og at bevegelse er med på å fjerne energiblokkeringer, og tette igjen energilekkasjer – og det er nettopp det yoga er for han – bevegelse.

Bevegelse av den fysiske kroppen, bevegelse av pust, bevegelse av prana / energi, bevegelse av tanker.

Den fysiske yogapraksisen tar ham tilbake til hva som er det viktige og essensielle med livet. Gode mennesker, god mat, gode samtaler, godt hardt arbeid, god utfordrende fysisk praksis, som sprer seg ut i resten av livet. Den fremmer en fredfullhet, en stille styrke som gjør ham i bedre stand til å leve livet som det mennesket han ønsker å være, i alle dets former og farger og nyanser.

Det er dette han ønsker å dele med deg på dette kurset. Hans kjærlighet til yogapraksisen, og at alle som er med på kurset skal kunne ha sine egne opplevelser på alle de plan de måtte behøve, i en trygg og god setting.

Pris: 1500,- for hele kurset
Fredag: 400,- kr
Lørdag og søndag: 800,- kr per dag.

Påmelding og spørsmål til: stinekoppernaes@gmail.com

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.