Avhengighet & meditasjon

Lett for å bli hekta på å se hva som foregår inni den lille skjermen fra mobilen din?

Denne meditasjonen har fokus på å frigjøre avhengighet til mobil og sosiale medier. (Hvis du har andre uvaner / avhengigheter, så kan du heller ha fokus på å frigjøre de når du gjør denne meditasjonen)

Meditasjonen går gjennom behovet for å bli sett, behovet for å ha en god forbindelse til andre mennesker og å gå inn i aksept for den vi er.

Meditasjon på soundcloud: frihet fra avhengighetOfte kan avhengighet komme fra en følelse av at vi mangler noe og vi prøver å fylle det tomrommet eller lengselen vi har ved å distrahere oss fra å kjenne etter innover.

Meditasjon kan bevisstgjøre hvorfor vi er avhengig og frigjøre de dyperesittende mønstrene som fører til avhengighet.

For å bli fri fra avhengighet trenger vi mer enn en meditasjonsøkt, men det kan være starten på å bevisstgjøre og frigjøre mønstrene vi bærer.

Mobil og internett har gitt oss mange goder, men det kan også potensielt skape et samfunn med mindre forbindelse til andre mennesker og at vi også mister forbindelsen til vårt indre. Når vi prøver å dekke over et indre behov vi har ved å heller følge avhengigheten vår, så kan behovene våre bli mer og mer undertrykket og avhengigheten sterkere og sterkere. Når vi igjen begynner å lytte innover, har vi mulighet til å ta sunnere valg og heller fylle tiden vår med meningsfylte aktiviteter og mennesker.

Ønsker du å fordype deg mer i meditasjon?
Her er lenke til nettkurs med forskjellige temaer

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.