Yoga, meditasjon & kurs

Her kan du se vår timeplan og forskjellige medlemskap og klippekort:
timeplan

Vi har forskjellige typer timer i drop-in yoga og meditasjon, og kurs med forskjellige temaer. Vi holder også kurs med spesielt fokus på holdningsmuskulatur hvor du også lærer terapeutiske øvelser for å styrke din holdning.

Stine underviser også private timer i yoga i Ålesund hvor timen vil tilrettelegges for den enkelte. Da vil du også få terapeutiske øvelser tilrettelagt for deg, Disse øvelsene vil med jevnlig praksis gjenopprette støttemuskulatur og jeg kan også forklare deg hvordan du kan integrere dette fokuset i de terapeutiske øvelsene i din yogapraksis og hverdag.
Les mer om priser på yogatimer i Ålesund her: privattimer i yoga

Yoga kan blant annet gi deg:

  • bedre kontakt med kroppen og bedre kroppskontroll
  • stillere sinn, klarere bevissthet, mindre tanker
  • mer klarhet, indre ro, glede, tilstedeværelse og fokus
  • lavere stressnivå og balanse i kroppens hormonnivå
  • en sterkere og mer fleksibel kropp
  • bedre pust og lungekapasitet
  • balanse i nervesystemet

Yoga og meditasjon gir ro, stillhet, mer glede, tilstedeværelse, styrke, fleksibilitet og helbredelse. Disse kvalitetene ønsker vi å videreformidle til deg som kommer for å praktisere. Alle har denne tilstedeværelsen og stillheten inni seg, og gjennom yoga og meditasjon kan vi enklere oppdage dette og lære oss å hvile i det.

Yoga og meditasjon kombinerer kvalitetene fokus og hvile, slik vi kan leve aktive tilstedeværende liv uten å miste vår indre ro og balanse.

Yoga hjelper deg å stresse ned og få kontakt med din naturlige indre ro og denne roen vil du med deg inn i resten av hverdagen. Yoga åpner opp blokkeringer i kroppen og styrker indre muskulatur, slik at du vil puste og bevege deg friere. Dette gjør det lettere å forholde deg rolig i jobbsammenheng og i andre stressete situasjoner. Yoga forebygger belastningsskader i kroppen, og styrker de områdene som allerede er belastet.

I timene legges det vekt på tilstedeværelse, pust, varsomhet, styrke, smidighet, fokus og indre stillhet.
Klassene starter med fokus på pust og bevissthet som vi tar med gjennom hele timen og timene avsluttes alltid med avspenning og/eller meditasjon.

Kommer du til Stine på privattimer, så vil vi sammen kartlegge ditt behov og hva du ønsker å oppnå gjennom yoga. Jeg kan også gi deg stillinger og øvelser du kan bruke hjemme som kan virke helbredende på kroppen din. Disse øvelsene virker på de dypeste musklene i kroppen, og da vil du styrkes innenfra samtidig som du slipper ytre spenninger.

Hvis du ønsker kurs privat eller i bedriften din, så kan du kontakte meg på stine@yogaoghelse.no / 90265173.
Vi lager da et opplegg som tilpasses deg eller din bedrifts behov.

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.