Chakraer & meditasjon

Tid: 23. april kl 13:30 – 18:00 (inkl 30 minutt pause)
Sted: Kongensgate 1 (du kan også delta på nett/ zoom)
Påmelding på kurset her – pris: 949,-

Du blir veiledet gjennom forskjellige meditasjoner hvor vi bevisstgjør hvert chakra, dets styrke og skyggeside, vi bruker også en teknikk kalt thetahealing for å løse opp i eventuelle blokkeringer i chakraene. Vi bruker skriving som verktøy gjennom kurset, slik at du enkelt kan fordype deg videre når du repeterer meditasjonene.

I kroppen har vi syv hovedsenter for energi som på sanskrit kalles chakraer – direkte oversatt til norsk betyr det ildhjul og er også kalt energihjul.

Disse syv primære chakraene er subtile energisenter som ligger langs ryggraden. Hvert chakra representerer forskjellige sider av vår bevissthet. Hvert chakra bærer styrkene våre og når de er i balanse så kan vi for eksempel oppleve ubetinget kjærlighet og glede, vi våger å leve vår sannhet uavhengig av samfunnets forventninger og vi føler oss trygge og forankret i kroppen vår og på jorda.

Chakraene bærer også våre skyggesider.
For eksempel kan de gangene vi har blitt avvist stenge av for kjærlighet, når vi har vært utrygge eller opplevd sjokk kan vi ha mistet følelsen av å være trygge i vår egen kropp, når vi har blitt avvist eller møtte med aggresjon når vi har sagt vår sannhet så kan vi ha undertrykket styrken og sannheten vår.

Gjennom meditasjon og annet energiarbeid, så jobber vi med å løse opp i det som blokkerer chakraene våre, vi løser opp i opplagrete følelser og gamle minner og frigjør energien som er i chakraene. Dette gjør at vi kan føle oss friere i kroppen og bruke vår egen energi mer konstruktivt.

Påmelding her

Hører gjerne fra deg :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.